Αύριο Κυριακή, αναμένεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού της Αλβανίας στην Αθήνα, η οποία θα ξεκινήσει μετά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 8.30-9.00 το πρωί.

Η ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνει πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας με εκατοντάδες αστυνομικούς (ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, Ασφάλεια, Τροχαία) να διατίθενται προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής μετάβαση του Έντι Ράμα στην τοποθεσία όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του, συγκεκριμένα στο Christmas Theater, αλλά και για την προστασία του μέχρι την ώρα αποχώρησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έντι Ράμα θα συνοδεύεται από περίπου 150 άτομα. Η συνοδεία αυτή θα περιλαμβάνει μέλη του υπουργικού συμβουλίου του, βουλευτές και 50 δημοσιογράφους, που θα μεταβούν απευθείας στο κλειστό Christmas Theater του Γαλατσίου. Εκεί έχουν διαμορφωθεί δύο αίθουσες για τον πρωθυπουργό της Αλβανίας και τους συνεργάτες του.

Η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί γύρω στις 11.00 το πρωί, παρολ' αυτά ο πρωθυπουργός της Αλβανίας θα έχει και συναντήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας με ομοεθνείς, μέλη του κόμματός του και επιχειρηματίες, ενώ αναμένεται να μοιράσει και φυλλάδια για τις διμερείς σχέσεις. Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεών του, ο Ράμα θα πιει καφέ με συνεργάτες του στο Γαλάτσι, ενώ στις 6.00-7.00 το απόγευμα θα μεταβεί στο αεροδρόμιο για να αποχωρήσει από την Αθήνα.


Η ανάρτηση του Ράμα

Υπενθυμίζεται ότι μέσω ανάρτησής του το πρωί της Παρασκευής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρωθυπουργός της Αλβανίας απευθύνει πρόσκληση στους Αλβανούς, που βρίσκονται στην Αθήνα ή κοντά στην Αθήνα, να παρευρεθούν στη συγκέντρωση, που θα πραγματοποιήσει στο Γαλάτσι, κάνοντας για μια «σημαντική στιγμή υπερηφάνειας για όλους τους Αλβανούς στην Ελλάδα».

rama-prosklisi