Βουβός πόνος και ανείπωτη θλίψη επικράτησε στο σαραντήμερο μνημόσυνο της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον σύντροφό της.

Νωρίτερα το πρωί συγγενείς και φίλοι έδωσαν το παρών στο μνημόσυνο της Κυριακής. Ο πατέρας της Κυριακής μίλησε στους δημοσιογράφους, θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια όσους έχουν σταθεί στο πένθος τους όλες αυτές τις ημέρες.

Ο πόνος και η οργή ξεχείλιζαν, ενώ οι επιγραφές που βρίσκονται στο μνήμα της Κυριακής «ράγισαν» καρδιές.

«Το περιπολικό δεν είναι ταξί. Μπαμπά μου, αδερφούλα μου, μαμά μου», αναγράφει η μια.

ag_anargiroi

Στη δεύτερη υπάρχει η φωτογραφία του αδικοχαμένου κοριτσιού και είναι και αυτή γραμμένη σε πρώτο πρόσωπο. Απευθύνεται στον δολοφόνο της και αναφέρει:  «Ο,τι έβγαζα τα ξόδευα για σένα και σου έδινα τα πάντα για να σε κάνω ευτυχισμένο και εσύ με σκότωσες με πέντε μαχαιριές πισώπλατα. Γιατί τι σου έκανα;».

ag_anag1

Όμως υπάρχει και μία τρίτη επιγραφή του πατέρα της Κυριακής. Είναι λόγια που δείχνουν τον πόνο του. Σε επικοινωνία που είχε το Star μαζί με τον πατέρα της Κυριακής, της ζήτησε να μεταφέρει τα χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες που γιορτάζουν σήμερα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το κορίτσι του δεν πρόλαβε να γίνει μητέρα.