Τον εφιάλτη που έζησε η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή T-LIVE προβλήθηκε βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που η δημοσιογράφος της εκπομπής δέχτηκε την άγρια επίθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1a8758cg6sh)

Η πρώτη εμφάνιση της ρεπόρτερ του ΑLPHA μετά την άγρια επίθεση

Τον εφιάλτη που έζησε περιέγραψε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA η δημοσιογράφος του σταθμού Ρένα Κουβελιώτη.

Η δημοσιογράφος επανέλαβε πως με ή χωρίς κολάρο η έρευνα θα συνεχιστεί, στέλνοντας μήνυμα στον δράστη της επίθεσης.

Παράλληλα, αποκάλυψε ποιο ήταν το ρεπορτάζ που τη στοχοποίησε.

Προηγήθηκαν καταγγελίες πολιτών τις οποίες ερευνούσε η δημοσιογράφος για αυθαίρετες εργασίες οξυγονοκόλλησης μέσα στη φύση σε περιοχή της νοτιοανατολικής Αττικής, με τις σπίθες να πετάγονται και τον κίνδυνο να ξεσπάσει πυρκαγιά να είναι πολύ μεγάλος.

Καταγράφοντας και μεταδίδοντας στο δελτίο τα σχετικά πλάνα, η Ρένα Κουβελιώτη περιέγραψε πώς πλησίασε τον άνδρα που εμφανίζεται στο βίντεο προκειμένου να τον ρωτήσει.

Όπως περιέγραψε, όταν πλησίασε το αυθαίρετο εργοτάξιο, μεταδίδοντας τα πλάνα που είχε καταγράψει, προκειμένου να ρωτήσει τον εργαζόμενο αν υπάρχει άδεια για τις εργασίες, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση αυτή και ο οπερατέρ.

«Με μια λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω, προκαλώντας οίδημα στην κλείδα, αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα. Χρειάστηκε να κρυφτεί σε συγκεκριμένο σπίτι. Χρειάστηκε η παρέμβαση εισαγγελέα και αστυνομικών της ΟΠΚΕ για να συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία και αύριο είναι το δικαστήριο», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d19i18ogwly9)

Επισήμανε πως αύριο θα έχει ενδιαφέρον ο συλληφθείς να πει για ποιον εργοδότη εργάζεται. Σημείωσε πως ο χώρος όπου εργαζόταν δεν ήταν ιδιωτικός, αλλά κοινόχρηστος.