Αναγκαστική προσγείωση σε ένα χωράφι πολύ κοντά στη βάση του Στεφανοβικίου πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα ένα επιθετικό ελικόπτερο AH-64 Apache (αν και δεν έχει διευκρινισθεί επισήμως αν είναι από τα παλαιότερα τύπου Α+ ή τα νεότερα DHA).
 
Αμφότερα τα μέρη του πληρώματος είναι καλά στην υγεία τους και το ελικόπτερο δεν έχει υποστεί ζημιές. Συμφώνως με τις πρώτες πληροφορίες απόψε όλες οι μονάδες της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) και στο πλαίσιο αυτό πετούσαν νυχτερινές και οι μονάδες των επιθετικών ελικοπτέρων. 
 
Το συγκεκριμένο ενώ πετούσε σε απόσταση περίπου ενός λεπτού βορείως του Στεφανοβικίου, είχε προειδοποιητικό σήμα σε σύστημα, όπου συμφώνως με το manual με το που θα ανάψει η λυχνία θα πρέπει ο πιλότος να το προσγειώσει ΑΜΕΣΩΣ για λόγους ασφαλείας. 
 
Όπερ και εγένετο και οι δύο πιλότοι, οι οποίοι είναι σε άριστη κατάσταση υγείας, ειδοποήσαν τη βάση τους, όπου τοποθετήθηκε φρουρά για τη νύχτα και αύριο οι τεχνικοί θα δουν τι έχει και θα το επισκευάσουν επιτόπου για να πετάξει μετά στη βάση για ενδελεχείς ελέγχους.
 
Λ.Σ.Μ.