Η Rebel Wilson δεν ντρέπεται να αποκαλεί τον εαυτό της «αργοπορημένη» στο θέμα του έρωτα.

Όπως αποκάλυψε σε νέα της συνέντευξη στο People, η Rebel Wilson με αφορμή τα απομνημονεύματά της, “Rebel Rising”, έκανε πρώτη φορά σεξ στα 35 της.

Αν και αναλυτικότερα στο θέμα αναφέρεται στο βιβλίο της, ελπίζει ότι η ιστορία της θα στείλει ένα «θετικό μήνυμα» σε άλλους ανθρώπους.

Η 44χρονη ηθοποιός, Rebel Wilson λέει πως θέλει οι άλλοι να γνωρίζουν ότι δεν χρειάζεται να χάσεις την παρθενιά σου ως έφηβος.

«Οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι ή να περιμένουν μέχρι να είναι λίγο πιο ώριμοι» είπε. «Και νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα. Προφανώς δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι να είσαι στα τριάντα σου, όπως εγώ, αλλά δεν πρέπει να νιώθεις πίεση ως νέος άνθρωπος».

Παραδέχτηκε, η Rebel Wilson ότι ως έφηβη και νεαρή ενήλικη -που δεν είχε χάσει την παρθενιά της- έφευγε από το δωμάτιο όταν η συζήτηση ερχόταν στο συγκεριμένο θέμα ή απλά την απέφευγε.

«Μια φορά είπα πως συνέβη όταν ήμουν 23, απλώς για να αποφύγω τη συζήτηση. Όταν κάποια κοπέλα έλεγε πως έκανε σεξ πρώτη φορά στα 24, σκεφτόμουν πως εγώ που έκανα στα 35 θα φαινόμουν η μεγαλύτερη αποτυχημένη».

Σήμερα, η Wilson –που βρίσκεται σε σχέση με την Ramona Agruma- λέει ότι «αν είχα γεννηθεί 20 χρόνια αργότερα, πιθανότατα θα είχα εξερευνήσει περισσότερο τη σεξουαλικότητά μου. Απλά ήξερα ότι με έλκυαν οι άντρες και αυτό ήταν το μόνο φυσιολογικό».

«Και έτσι όταν άρχισα να ανοίγομαι, μάλλον περισσότερο μετά το θάνατο του πατέρα μου, και συνειδητοποιώντας -παρόλο που αντιμετώπιζα τον γάμο ως κάτι τρομερό και χάσιμο χρόνου – άρχισα να είμαι πιο ανοιχτή και σε αυτό. Χρόνια αργότερα, άρχισα να γνωρίζω γυναίκες και να έχω συναισθήματα για μια γυναίκα. Αυτό νομίζω ότι είναι απλά ένα σημάδι του πού βρισκόταν κατά κάποιο τρόπο η κοινωνία τότε», πρόσθεσε.

Πέρυσι, η Rebel Wilson ανακοίνωσε ότι θα εξέδιδε τα πρώτα της απομνημονεύματα. Η πρωταγωνίστρια του Senior Year με Instagram Story, Rebel Wilson, μίλησε για τα συναισθήματα που βίωσε πριν πει την ιστορία της στον κόσμο.

«Παιδιά ανυπομονώ να το διαβάσετε αυτό», είπε καθώς υπέγραφε αντίτυπα του βιβλίου. «Θα δείτε μια εντελώς νέα πλευρά μου. Πολλά αστεία και πολλά σοβαρά γεγονότα. Και ελπίζω ότι θα αγαπήσετε το βιβλίο όσο αγάπησα κι εγώ τη συγγραφή του – αν και μερικές φορές ήταν σπαρακτικό και πολύ συναισθηματικό».

Εκτός από το θέμα του σεξ, η Rebel Wilson χρησιμοποιεί το νέο της βιβλίο για να μιλήσει και για τις σχέσεις με τους συναδέλφου της, όπως ο Sacha Baron Cohen, τον οποίο αποκάλεσε «μ@@κ@» στα γυρίσματα της ταινίας The Brothers Grimsby το 2016. Αφού η ηθοποιός τον κατονόμασε δημοσίως ως τον συμπρωταγωνιστή στον οποίο θα αναφερόταν στο βιβλίο, ο σταρ του Borat αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της.