Ο Φωκάς Ευαγγελινός μίλησε για το «Ζάρι», τη Μαρίνα Σάττι, τη Eurovision και το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από την ερμηνεία της τραγουδίστριας στη μουσική σκηνή.

Ο χορογράφος, Φωκάς Ευαγγελινός  έδωσε συνέντευξη στο «Fay's time» κατά τη διάρκεια του press day που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου της ελληνικής ομάδας για τη Eurovision.

Για το τι θα δει ο κόσμος από την ερμηνεία της Μαρίνας Σάττι στον μουσικό διαγωνισμό, ο Φωκάς Ευαγγελινός απάντησε: «Δεν μπορώ να πω τι θα δούμε. Επειδή ακούω συνέχεια για εύρημα και ποιο είναι αυτό. Εγώ θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά και θα το διαπιστώσετε εκείνη την ώρα. Eίναι κάτι διαφορετικό, κάτι εμπνευσμένο, όχι μόνο από εμένα, από μια πολύ ωραία δημιουργική ομάδα, που όλοι μαζί στηρίζουμε τη Μαρίνα, την οποία θα τη δείτε πιστεύω πολύ διαφορετικά στη σκηνή από ότι την έχετε συνηθίσει».

Σχετικά με το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, σχολίασε ο Φωκάς Ευαγγελινός: «Η αισθητική του βίντεο κλιπ είναι ό, τι είμαστε σήμερα με έναν τρόπο. Δηλαδή οι Έλληνες δεν πάνε στο Μοναστηράκι; Δεν βλέπουν την Ακρόπολη και πίνουν το ποτό τους; Δεν γλεντάνε με έναν τρόπο; Η αισθητική γιατί να ενοχλήσει; Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ και χωρίς να είμαι σε αυτό το team που το δημιούργησε, αλλά μ' άρεσε που είδα με έναν νεορεαλισμό την Αθήνα, το βρήκα πολύ εμπνευσμένο και με πολύ χιούμορ. Σημασία έχει όμως όταν πρόκειται για κάτι που πάει να μας αντιπροσωπεύσει με έναν τρόπο μη χάνουμε και το χιούμορ μας, γιατί το χάνουμε. Ενώ έχουμε άπλετο χιούμορ για τα γεγονότα και για πολλά πράγματα και για πολύ πιο σημαντικά μπορώ να πω, εδώ αρχίζουμε και το χάνουμε και είναι κρίμα. Γιατί έχει χαρά όλο αυτό και για πρώτη φορά υπάρχει τέτοια ανταπόκριση, ενώ είχαμε χρόνια να νιώσουμε να νιώσουμε τέτοια ανταπόκριση και του κοινού και της Ελλάδας και του εξωτερικού γι' αυτό το τραγούδι».

Για τη φορά που ξεχώρισε από όσες έχει πάει στη Eurovision, ο Φωκάς Ευαγγελινός  δήλωσε: «Θα πω την Έλενα Παπαρίζου όχι όμως επειδή πήραμε την πρώτη θέση, γιατί είναι η Έλενα Παπαρίζου, είναι θεά, είναι φωνάρα, είναι σκηνικά καταπληκτική και της άξιζε η 1η θέση. Αλλά και ένα άλλο τραγούδι, το "Hold Me", που είχαμε πάει με το Αζερμπαϊτζάν του Δημήτρη Κοντόπουλου, είναι κάτι που μου έχει μείνει. Πήραμε τη 2η θέση και με έχει συγκινήσει».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0lh0zkc09bd)