Αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision, με τη Μαρίνα Σάττι και την ομάδα της να πραγματοποιούν εχθές την επίσημη παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στον φετινό, 68ο διαγωνισμό τραγουδιού.

Μερικές ημέρες μετά την απώλεια του πατέρα της, η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, με την τραγουδίστρια να μιλάει με δημοσιογράφους, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, το αγαπημένο της σημείο από το «Ζάρι», τόσο μουσικά, όσο και σκηνικά, αλλά και το γούρι που θα έχει μαζί της.

Η ίδια, κλήθηκε να απαντήσει και σε κάποια σχόλια που έγιναν για το video clip της unplugged εκδοχής του τραγουδιού, με τη Μαρίνα Σάττι να τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «δεν νομίζω ότι παραποιήσαμε ή αλλοιώσαμε κάτι από την πραγματικότητα».

Μαρίνα Σάττι για Eurovision: Μακάρι να τα «σπάσουμε»

Συγκεκριμένα, καλούμενη να απαντήσει σε κάποια σχόλια σχετικά με το εν λόγω video clip, ότι «δεν είναι η Ελλάδα η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπέ», η Μαρίνα Σάττι είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Εγώ πιστεύω ότι είναι η Ελλάδα αυτή, έτσι και αλλιώς δεν νομίζω ότι παραποιήσαμε ή αλλοιώσαμε κάτι από την πραγματικότητα. Αυτό το σπίτι είναι μιας κυρίας στο Περιστέρι, και έχει αυλή. Φέραμε κάποια πράγματα να φάμε και να πιούμε, και να παίξουμε με τους φίλους μας, τους μουσικούς. Δεν νομίζω ότι κάτι από αυτό που δείξαμε δεν είναι αληθινό, τουλάχιστον στη ζωή και το lifestyle που ζω εγώ».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0leomswwnr5)

Μιλώντας για το γούρι που θα έχει μαζί της στη σκηνή, η τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Είναι ένα ματάκι που μου έδωσε ο Θάνος, που κάνω μαζί του γυμναστική και μου είχε πει "το είχα πάρει για να στο δώσω πριν το Μάλμε, αλλά αισθάνομαι ότι το χρειάζεσαι νωρίτερα».


Όσο για τα ρούχα που θα φορέσει στη σκηνή της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι αρνήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες, ενώ αρκέστηκε στο να πει ότι: «Δεν το έχουμε τελειώσει ακόμη, προς το παρόν έχει αυτό το mix & match εφέ».

«Μακάρι να τα “σπάσουμε” και να πούνε όλοι αυτοί "πω πω, τι κάνανε αυτοί από την Ελλάδα" Αυτό θα ήθελα να πετύχουμε», πρόσθεσε η Μαρίνα Σάττι.