Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε την πιο σέξι της φωτογράφιση ever με μαγιό ξετρελαίνοντας τους θαυμαστές της στο Instagram.

Η ριάλιτι σταρ και δισεκατομμυριούχος, Κιμ Καρντάσιαν μοιράστηκε μια σειρά από εντυπωσιακά νέα κλικ από την επερχόμενη swim συλλογή της Skims, με σέξι snakeskin σχέδια καθώς και έντονα κόκκινα χρώματα.

Η 43χρονη Κιμ Καρντάσιαν πόζαρε με two-piece snakeskin κομμάτια με ασορτί μακρυμάνικο τοπ σε μια από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στα social media.

H Κιμ Καρντάσιαν Fόρεσε, επίσης, ένα έντονο κόκκινο μπικίνι, μαζί με ένα ολόσωμο στην ίδια απόχρωση, καθώς πόζαρε με σέξι τρόπο και άφηνε τα βρεγμένα μαλλιά της να πέφτουν στο πρόσωπό της.

Μερικά από τα άλλα κομμάτια της συλλογής, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για αγορές στις 17 Απριλίου, περιλαμβάνουν ένα snakeskin φόρεμα σε halterneck στιλ και ένα μαύρο μπικίνι με στράπλες τοπ.

Ο Βρετανός φωτογράφος Nick Knight επιλέχθηκε να «αιχμαλωτίσει τη συλλογή με ένα στιλ που θυμίζει τις κλασικές και avant-garde καμπάνιες μόδας του από τη δεκαετία του 2000».

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών, Κιμ Καρντάσιαν είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Knight όταν εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του L'Officiel Hommes το 2013 με τον τότε σύζυγό της Kanye West και στο εξώφυλλο του V Magazine το 2012.