Στο στόχαστρο της γνωστής Super Κικής ο Γιώργος Λιάγκας, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Όποιος επιμένει πολύ για τη σεξουαλικότητά του, είναι πρόβλημα», είπε αρχικά η Super Κική για τον Γιώργο Λιάγκα και τις on air ατάκες του παρουσιαστή του ANT1.

«Κάτι σιχαμένους που έχει στο πάνελ, πώς τον λένε, μωρέ… η μάνα μου τον μελετάει όλη την ώρα, ένας είναι ο χολής. Μπράβο, τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Αυτός πιάνει πολύ χώρο, πρέπει να έχει μεγάλο συμβόλαιο», είπε η Super Κική για τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Αν δεν ήταν στο πάνελ της Φαίης Σκορδά με τα παρακάλια, θα χτυπούσε παντού τις πόρτες για να ζητήσει δουλειά», σχολίασε για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

ΕΒΓΑΛΑ 1.000.000€ ΑΠΟ ΤΟ INSTAGRAM!

Τα παραπάνω σχόλια της Super Κικής προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις. Την αρχή έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μέσα από το «Happy Day» διαφώνησε έντονα για τα σχόλια στο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα.

Απόσπασμα από το νέο βίντεο της Super Κικής στο youtube με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη προβλήθηκε στο «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει τις ατάκες τους για τους celebrities και media.

Η παρουσιάστρια του Alpha διαφώνησε με τα λεγόμενα της instagrammer για τον Γιώργο Λιάγκα.


Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έχει προϊστορία με τον Λιάγκα

«Το πιο χοντρό που είπε η Super Κική και φαντάζομαι ότι θα απαντήσει, είναι αυτό για τον Λιάγκα. Του τύπου “όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι”. Έχει προϊστορία με τον Λιάγκα. Αλλά το να αμφισβητείς τον ανδρισμό κάποιου, έστω και για πλάκα… Όταν ο άλλος σου λέει “είμαι αυτό” και εσύ κάνεις μια δήλωση με υπαινιγμό, εκεί ίσως είναι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Γρηγόρης Γκουντάρας: Xαίρομαι που έχει αυτή την άποψη για εμένα

Το απόσπασμα από το βίντεο της Super Κικής προβλήθηκε και στη «Super Κατερίνα», με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να απαντά on air.

«Μπορεί η Super Κική να με πει και χαίρομαι που έχει αυτή την άποψη για εμένα. Ο καθένας μπορεί να έχει όποια άποψη έχει. (…) Εμένα δεν με προσβάλλει αυτό, είναι η άποψή της, με θεωρεί σιχαμένο», σχολίασε ο δημοσιογράφος του Alpha.



Κατερίνα Καινούργιου: Eίναι δυνατόν να σε λέει σιχαμένο;

Ενώ η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε με τη σειρά της: «Να μη σε συμπαθούν ναι, αλλά είναι δυνατόν να σε λέει σιχαμένο;».


Ελένη Χατζίδου: Είναι ντροπή να αναπαράγονται

Ενοχλημένη και η Ελένη Χατζίδου στον αέρα της εκπομπής της στο Star, τονίζοντας πως τέτοιες απόψεις είναι «ντροπή» να αναπαράγονται.

«Δεν δικαιολογούνται όλα αυτά που λέει κατά καιρούς, που δεν είναι και λίγα, όπως αυτά που λέει τώρα, που υποτιμάει τόσο πολύ. Είναι ντροπή να ακούγονται οπουδήποτε», σχολίασε η παρουσιάστρια του Star.


Λάμπρος Κωνσταντάρας: Δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια άτομα

Στην εκπομπή «Breakfast@Star» απάντησε ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας μετά τα σχόλια της Super Κικής για τη θέση του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Αρχικά, είναι ανακριβές αυτό που λέει. Δεν είμαι στη Φαίη με τα παρακάλια. Και δεύτερον, γιατί να χτυπήσω τη δική της πόρτα για το οτιδήποτε; Να σταματήσουμε να προωθούμε τις ηλιθιότητες. Να έχουμε λιγότερους ηλίθιους ανθρώπους στην τηλεόραση. Γενικά, δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια άτομα, δεν με αφορά καθόλου αυτή η ψευτομαγκιά και η ελαφρότητα με την οποία λένε κάποια πράγματα», απάντησε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: