Η διάσημη παραγωγός του Χόλιγουντ Κάρολ Μπάουμ, η οποία βρίσκεται πίσω από ταινίες όπως το «Father of the Bride» και το σίκουέλ του, μοιράστηκε την άποψή της για τη Σίντνεϊ Σουίνι.

Συγκεκριμένα, είπε ότι η ηθοποιός «δεν είναι όμορφη» και «δεν μπορεί να παίξει» κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συζήτησης ύστερα από μια προβολή της ταινίας «Dead Ringers» του 1988, σύμφωνα με την «Daily Mail».

«Δεν καταλαβαίνω τη Σίντνεϊ Σουίνι», φέρεται να είπε η Κάρολ Μπάουμ στο Jacob Burns Center στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα.


Η Κάρολ Μπάουμ είπε ότι έφτασε στη διαπίστωση αυτή αφού παρακολούθησε την τελευταία ταινία της Σίντνεϊ Σουίνι «Anyone But You» σε ένα αεροπλάνο. «Ήθελα να μάθω ποια είναι και γιατί όλοι μιλούν γι' αυτήν», εξήγησε.

Περιέγραψε επίσης τη ρομαντική κωμωδία ως «ακατάλληλη για παρακολούθηση».

1-sydney-sweeney-instagram-3


Η Κάρολ Μπάουμ αποκάλυψε ακόμη ότι ούτε οι φοιτητές της στη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια μπορούσαν να δώσουν έναν ικανοποιητικό λόγο για τον οποίο η 26χρονη σταρ είναι τόσο περιζήτητη.

«Ρώτησα την τάξη μου: "Εξηγήστε μου αυτό το κορίτσι. Δεν είναι όμορφη, δεν μπορεί να παίξει. Γιατί είναι τόσο δημοφιλής;"», περιέγραψε και πρόσθεσε: «Κανείς δεν είχε απάντηση».


Η απάντηση της Σουίνι

Εκπρόσωπος της ηθοποιού απάντησε στην Κάρολ Μπάουμ ύστερα από αυτά τα αρνητικά σχόλια.

«Πόσο λυπηρό είναι το γεγονός ότι μια γυναίκα που είναι σε θέση να μοιραστεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία της επιλέγει αντ' αυτού να επιτεθεί σε μια άλλη γυναίκα», ανέφερε εκπρόσωπος της ηθοποιού του «Euphoria» σε δήλωσή του στο «Page Six». «Αν αυτό είναι που έμαθε στις δεκαετίες της στη βιομηχανία και θεωρεί ότι είναι σωστό να διδάξει στους μαθητές της, αυτό είναι ντροπή».



Η απολογία της Κάρολ Μπάουμ

Πάντως, η παραγωγός δήλωσε ότι μετανιώνει για τις άσχημες δηλώσεις της για την 26χρονη ηθοποιό.

Η παραγωγός ταινιών του Χόλιγουντ δήλωσε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 στο «TMZ» ότι εύχεται να μην είχε πει ποτέ ότι η ηθοποιός «δεν είναι όμορφη» και «δεν μπορεί να παίξει».

Είπε επίσης στο πρακτορείο ότι το να «κατακρίνει έτσι μια ηθοποιό» δημοσίως «συνήθως δεν είναι του στυλ της».