O Μανούσος Μανουσάκης μίλησε στην «Ελένη» για τη νέα του σειρά, τα φαινόμενα βίας στη σημερινή κοινωνία, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ο Μανούσος Μανουσάκης ανακοίνωσε πως ο τίτλος της νέας του σειράς είναι «Το δίχτυ» με υπότιτλο: Το έγκλημα είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας.

«Το πρώτο μας σενάριο αφορά την εφηβική βία θέμα πάρα πολύ σοβαρό. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το σύστημα Παιδείας που δεν κατορθώνει να γοητεύσει τη νεολαία με τη γνώση. Κανένα παιδί δεν γεννιέται κακό, κανένα μωρό στην κούνια δεν είναι κακό».

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τα φαινόμενα βίας στη σημερινή κοινωνία

«Δεν θυμάμαι παλιότερα να σκοτώνουν τον γέροντα και τη γριά για 50 ευρώ. Και εμείς παίζαμε ξύλο στο σχολείο αλλά δεν χτυπάγαμε σα να είμαστε μπράβοι της νύχτας».

Όπως είπε, σε αυτή τη δουλειά ποτέ δεν πληρωθήκαν αυτά που έπρεπε να πληρωθούν.

«Δεν παραπονιέμαι. Τα λεφτά ήταν πολύ καλά και ερχόντουσαν και στον επιχειρηματία ήταν η σχέση υπέροχη», είπε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ενώ μίλησε και για την προσωπική του ζωή

«Το ότι οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι, δεν σημάνει ότι θα χώριζα εγώ. Από τη στιγμή που ειδωθήκαμε με τη σύζυγό μου, συζητάμε, και δεν ξαναχωρίσαμε. Είμαστε μαζί με τη σύζυγό μου από τέλη του 1972. Η ζωή μου είναι μια συνεχής παραδοχή ότι κάνεις λάθος ενώ στην πραγματικότητα είσαι σίγουρος ότι κάνεις το σωστό».

Όπως είπε, τα παιδιά του επέλεξαν αυτό που ήθελαν

«Ο ένας ασχολείται με τη μουσική και η άλλη με τις καλές τέχνες. Δεν ήμουν αυστηρός ούτε με τα παιδιά μου ούτε με τον εαυτό μου. Είμαι ευγνώμων ότι μπορώ να ζω την ζωή που μου αρέσει να ζω», ανέφερε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0n7s8pzx8v5)