Το βράδυ της Πέμπτης 18/04/2024 είδαμε μία αναπάντεχη αποχώρηση από το Survivor 2024, αφού ο Τζέιμς Καφετζής ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, στα προηγούμενα επεισόδια έμαθε την περιπέτεια που είχε ο πατέρας του στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Το περιστατικό τον επηρέασε σημαντικά και είχε εκφράσει ανοιχτά τις σκέψεις του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε ακόμη - Survivor 2024 – Τζέιμς Καφετζής: Η στιγμή που μαθαίνει ότι ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό ωκεανό (Βίντεο)

Ο παίκτης αποφάσισε να εγκαταλείψει την αναμέτρηση του Survivor

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αποφάσισε να αγωνιστεί κανονικά. Στην τελική αναμέτρηση όμως, ο Τζέιμς Καφετζής παράτησε στη μέση τον αγώνα δηλώνοντας την απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι με τους συμπαίκτες του, να τον πλησιάζουν εκφράζοντας τη στήριξή τους.


Δε θα έβαζα τα χρήματα πάνω από την οικογένεια 


«Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Δε θα έβαζα ούτε τα χρήματα, ούτε το έπαθλο, ούτε την εμπειρία πάνω από αυτό» είπε κατά την αποχώρησή του ο Τζέιμς Καφετζής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: