O Ηλίας Βρεττός ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης 24/04/2024 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή του τα τελευταία χρόνια αλλά και στη σύζυγό του, Αναστασία Δεληγιάννη.


Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για τα λάθη που δεν θέλει να επαναλάβει αλλά και το πόσο τον έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία, αναφέρθηκε στα δύο σοβαρά ατυχήματα που είχε, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για την πρώτη νύχτα του γάμου του.


1-hlias-bretos-anastasia-delhgiannh


Ηλίας Βρεττός: Κάνω ψυχανάλυση κάθε εβδομάδα

«Προσπαθώ στα 41 μου και επειδή δουλεύω αυτή την περίοδο με τον εαυτό μου, κάνω ψυχανάλυση κάθε εβδομάδα. Προσπαθώ να μην επαναλάβω τα λάθη μου. Σημασία έχει να πηγαίνουμε παρακάτω, να γινόμαστε πιο δυνατοί, πιο έμπειροι και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Ξεκίνησα να κάνω ψυχοθεραπεία σε μια φάση που ήταν όλα καλά στη ζωή μου. Η ψυχοθεραπεία είναι κάτι που θέλει χρόνο και ύστερα από αρκετούς μήνες είμαστε στη φάση του θερισμού. Δεν τελειώνει ποτέ αυτό. Και ταυτόχρονα έρχονται και τα χαστούκια της ζωής που πρέπει κι αυτά να δουλεύεις», είπε αρχικά ο Ηλίας Βρεττός.

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν: