Ο Ηλίας Βαλάσης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την παράσταση που παίζει και το σχόλιο που τον έχει αδικήσει.

«Παίζω στην παράσταση “Μαθήματα κωμωδίας”. Η κωμωδία είναι έμφυτη. Στις παρέες δεν έχουμε κάποιον που μας κάνει να γελάμε;

Έχω περάσει από περιόδους που δεν με ζητούσαν για δουλειά, είχα το στίγμα “αυτός δεν είναι ηθοποιός”. Μου έλεγαν “τι δουλειά έχει ένας στρατιωτικός, ένας βατραχάνθρωπος στον χώρο του θεάτρου;”. Ένας κριτικός θεάτρου έγραψε και με “πόνεσε” “τι δουλειά έχει άσχετος στον χώρο του θεάτρου;”. Μετά είδε την παράσταση. Μόνο αυτού η γνώμη θα με ενοχλούσε. Όταν με είδε, ανακάλεσε και είπε πολύ όμορφα λόγια.

Έχω φύγει μία φορά από μια σπουδαία παράσταση γιατί έβριζαν τα θεία, δεν το άντεξα, λέγανε την πολύ άσχημη βρισιά για τον Θεό. Ήταν πολύ λάθος αυτό που έκανα, δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.

Το πιο άδικο σχόλιο που έχουν κάνει για μένα είναι ότι είμαι σεξιστής και ότι θέλω τη γυναίκα μου να κάθεται στο σπίτι. Δηλαδή είπα ότι η γυναίκα είναι το μέγιστο πλάσμα στον κόσμο, τη δουλειά της δεν μπορεί να την κάνει κανείς. Εγώ τη γυναίκα μου την αγαπώ μέχρι τον Θεό. Αυτοί που με κατηγόρησαν για σεξιστή, κανείς από αυτούς δεν είναι οικογενειάρχης. Η γυναίκα μου είναι η συνεργάτις μου, αυτή είναι η δύναμη του πυρός», είπε ο Ηλίας Βαλάσης.

«Με τον ερχομό των παιδιών μου έγινα δέκα φορές πιο ταπεινός. Τα παιδιά θέλουν αντοχή, ταπεινώνομαι, σκύβω το κεφάλι, σκάω και προσπαθώ. Είχα 2 χρόνια να κοιμηθώ στον έναν, 2 στον άλλον, σε σημείο που χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο. Ερχόταν η γυναίκα μου και με τράβαγε», ανέφερε ο Ηλίας Βαλάσης.

«Άλλη μια μαγική στιγμή στην καριέρα μου το "Προξενιό". Το λατρεύω, είναι η παλιά Ελλάδα, είναι μαγικός χαρακτήρας ο επιστάτης», είπε ο Ηλίας Βαλάσης για τον ρόλο του στη σειρά του Alpha.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0t3ko4ivxpl)