Πρώτα θα γίνει μπαμπάς και μετά θα έρθει ο γάμος. Με αυτή τη σειρά φαίνεται να τα έχει σκεφθεί ο Κώστας Φραγκολιάς, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην «ON time».
Όταν μάθει ότι θα γίνει μπαμπάς, θα πάρει εκείνος την πρωτιά της ανακοίνωσης της είδησης μέσα από την εκπομπή όπου συμμετέχει…

Τι κάνεις αυτό τον καιρό;

Έχουμε ακόμα καιρό για την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν, μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Θα συνεχίσουμε και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με την εκπομπή «Happy Day» στον Alpha. Προς το παρόν, δεν μας έχει ανακοινωθεί κάποια αλλαγή ή κάτι καινούριο. Σίγουρα, έχει μεγάλη σημασία για την εκπομπή και το μέλλον της παρέας η παρουσία του Δημήτρη Παπανώτα, τι θα γίνει με εκείνον, κάτι που ακόμα είναι αδιευκρίνιστο…

Είσαι ένας άνθρωπος σε εγρήγορση, που δεν μένεις μόνο στη συμμετοχή σου στην εκπομπή, δραστηριοποιείσαι και στην υποκριτική.

Ναι, εκτός από τη συμμετοχή μου στην εκπομπή, είχα κάποιες προτάσεις, αλλά δεν ευδοκίμησαν, τώρα υπάρχει μια ησυχία. Για το καλοκαίρι δεν έχω κάτι, δεν μου έχει προταθεί. Κάτι είχα για το χειμώνα, αλλά δεν…

Είσαι ένα πρόσωπο που ανήκει στο χώρο της σόουμπιζ…

Όντως; Είμαι ένα «ταπεινό celebrity», μεσαίου βεληνεκούς. Ούτε τους πολλούς followers έχω, τις συχνές εξόδους… Μεγαλώσαμε πια, ήσυχα και ταπεινά…

Στα social είσαι ενεργότατος…

Ναι, μου αρέσουν, αλλά να τα βλέπω, δεν είμαι τόσο ενεργός ώστε να ανεβάζω και να δείχνω πράγματα.

Τα stories σου κατά κύριο λόγο δεν αφορούν την προσωπική σου ζωή;

Αφορούν γνωστούς και φίλους μου περισσότερο, χαβαλέ… Ένας κύκλος ευρύτερος, όχι πολύ κλειστός, που κάνουμε και δείχνουμε πράγματα, με αστείο χαρακτήρα, ή αν έχω μαγειρέψει εγώ «παπάδες», εννοώ αν έχω φτιάξει κάποιο καλό φαγητό.

Θυμάμαι ότι κάποτε (ενώ βρισκόσουν σε σχέση), για να μη φωτογραφηθείς, πήδηξες από παράθυρο καφετέριας για να φύγεις από το μαγαζί…

Αυτό το είχα κάνει για να μπορέσω να φύγω, γιατί ήταν κλειστή η είσοδος. Έπρεπε να φύγω και η είσοδος ήταν κατειλημμένη από άλλα πρόσωπα και φωτογράφους.

Δεν ήσουν τότε ο άνθρωπος που ήθελες να εκθέτεις την προσωπική σου ζωή.

Έχω μια σχέση τώρα και δεν την κρύβω, δεν νομίζω ότι εκθέτω την προσωπική μου ζωή.

Τώρα δεν διακρίνεις μια τέτοια διάθεση κάποιων ανθρώπων της σόουμπιζ, οι οποίοι «κρεμούν» μόνοι τους τη ζωή τους στα «μανταλάκια» του διαδικτύου;

Ναι… εντάξει, για να μην τους κυνηγάνε, είπαν ότι θα τα βγάλουν μόνοι τους. Εννοείται ότι αυτά που θέλουν αυτοί βγάζουν… αυτό φαντάζομαι.

Τη ζούμε αυτή τη ζωή που «περνάμε» μέσα από τα social; Υπάρχει τόση ευτυχία, χαρά;

Όχι, δεν είναι έτσι, επιλέγουμε τις καλές και όμορφες στιγμές μας. Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητά μας, είναι ένα μέρος της, μεγάλο ίσως, αλλά δεν αντιπροσωπεύει το 100%.

Κάνει καλό να δείχνουμε μόνο τις καλές στιγμές και όχι την πραγματικότητα;

Κάποιοι δείχνουν κι άσχημα πράγματα που τους συμβαίνουν, όπως ένα ατύχημα… δεν δείχνουν μόνο τις καλές στιγμές.

Ποια είναι η πιο ακραία στιγμή στη ζωή σου που κοινοποίησες στα social;

Δεν θυμάμαι, νομίζω ότι δεν έχω κοινοποιήσει κάτι ακραίο. Δεν ανεβάζω μόνο ευχάριστα, είναι και μέρη της καθημερινότητας. Το πόσο καλά πήγε η εκπομπή δεν το ανεβάζω, δεν αφορά. Την επιτυχία μού αρέσει να την εισπράττω και να την έχω μέσα μου, το να την ανεβάζω δεν μου λέει κάτι, αντίθετα κιόλας. Ανεβάζω πράγματα με τα οποία διασκεδάζω και θα διασκεδάζουν και οι άνθρωποι που θα τα δουν.

Στο κεφάλαιο «προσωπική ζωή», ετοιμάζεις το γάμο σου άμεσα;

Όχι ακόμα, αργώ.

Σκέφτεσαι να προηγηθεί του γάμου το παιδί;

Βέβαια, το παιδί θα προηγηθεί του γάμου. Πρώτα θα γίνω μπαμπάς και μετά θα έρθει ο γάμος. Την πρόταση γάμου την έχω κάνει, δεν έχει βγει στα social, ούτε το δαχτυλίδι. Το δαχτυλίδι το έχω δώσει. Η Δώρα, η σύντροφός μου, το είχε δείξει μία φορά στην εκπομπή, όταν μου είχαν κάνει μια έκπληξη για τα γενέθλιά μου.

Είσαι ο άνθρωπος που ανακοινώνει τις κινήσεις του;

Δεν έχω κάποιο μυστικό που δεν έχω μοιραστεί γενικά ή δημόσια, οπότε τα λέω, δεν έχω κάποιο θέμα για να μην τα πω. Δεν έχω κάτι κρυφό…

Σκέφτεσαι να κάνεις ένα γάμο ανοιχτό, με πολλούς καλεσμένους; Θα το μάθουμε εγκαίρως;

Θα δείξει, για να πω την αλήθεια, δεν έχω σκεφτεί πού θα γίνει και πώς θα είναι ο γάμος μου.

Ούτε το χρόνο που θα γίνει ο γάμος σου τον έχεις σκεφτεί;

Ο γάμος μου θα γίνει όποτε συντελέσουν όμορφα πράγματα.

Αναφέρεσαι σε γάμο και βάπτιση μαζί;

Ακριβώς. Αν έχουμε ευχάριστα με ένα μωρό που έρχεται, θα το ανακοινώσω εγώ ο ίδιος μέσα από την εκπομπή. Αφού αφορά κι εμένα, να μην πάρω την πρωτιά;

Οι φίλοι σου Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης χώρισαν κι αυτό επιβεβαιώθηκε με το γνωστό πλέον τρόπο, το «unfollow» που έκανε ο ένας στον άλλο μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Τι να σου πω… Εγώ αυτό με τα social το βρίσκω σωστό, για να μην μπαίνεις στον πειρασμό. Βέβαια, αν είναι ανοιχτό το προφίλ, μπορείς να τα βλέπεις. Πρέπει να υπάρχει μια όμορφη και ομαλή απομάκρυνση του ενός από τον άλλο. Μπαίνοντας και βλέποντας τα στόρι, πάλι εισπράττεις ένα μέρος της ζωής του άλλου.

Σου έχει συμβεί σε παλαιότερη σχέση σου ή σε κάποια φιλική επαφή σου;

Όχι, δεν μου έχει τύχει, δεν μπαίνω στη διαδικασία του «unfollow». «Unfollow» θα κάνω σε ανθρώπους που δεν είναι κοντινοί μου και πράγματα τα οποία κάνουν «post» και δεν με αφορούν.

Τι είναι εκείνο που σε αφορά γενικότερα;

Πράγματα που μου αρέσουν, που μου μεταδίδουν μια όμορφη πληροφορία με κάτι ευχάριστο.

Τι θέλεις να έρθει στη ζωή σου;

Θέλω να έρθουν όμορφα και αξιόλογα πράγματα. Να φύγουμε από αυτή την πλέμπα που ζούμε, η οποία ξεκινάει από πολύ ψηλά και φτάνει μέχρι πολύ χαμηλά. Τι παιδεία έχουμε πάρει, τι έχουμε διδαχθεί και τι έχουμε εισπράξει στη ζωή μας, όλα αυτά συντελούν.

Οι φόβοι σου έχουν αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου;

Όχι, δεν έχουν αλλάξει, οι ίδιοι παραμένουν. Με τρομοκρατεί το να μην μπορώ να ζω με αξιοπρέπεια, το ότι ίσως χρειαστεί να κάνω πράγματα που βαθιά μέσα μου να μη θέλω να τα κάνω, αλλά πρέπει να τα κάνω για βιοποριστικούς λόγους, σίγουρα η υγεία των δικών μου ανθρώπων, αλλά κι εκείνων που νοιάζομαι… Αυτούς τους φόβους έχω…

Έχεις ρίξει τον πήχη, ώστε να κάνεις πράγματα, να πεις «ναι» σε κάτι που δεν ανταποκρίνεται στα θέλω σου;

Όχι, αλλά έχω συνεχίσει να κάνω μια δουλειά που, ενώ μου την έχουν παρουσιάσει αλλιώς, είναι διαφορετική.

Δηλαδή;

Να λένε: «Πάμε να κάνουμε μια φωτογράφιση που θα είναι εκεί, θα φοράς επώνυμα ρούχα…» και στο τέλος να μην ισχύει τίποτα τέτοιο. Ανάλογα με το πώς σου παρουσιάζουν κάποια πράγματα και πώς πραγματικά είναι. Κάτι τέτοιο μου έχει συμβεί, ναι.

Βγαίνεις εκτός εαυτού;

Όταν δεν υπάρχει εκτίμηση, αυτό με βγάζει πολύ εκτός εαυτού. Όταν κάποια πράγματα ή αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους, εσύ θα πρέπει να αποδείξεις το αυταπόδεικτο κι αυτό δεν εκτιμάται.

Ποια είναι η πιο ακραία σου αντίδραση;

Απλά να αποχωρήσω, για ποιο λόγο να φωνάξω; Αν δεν το καταλαβαίνει ο άλλος, αν του φωνάξω ή γίνω πιο έντονος, θα το καταλάβει; Δεν ξέρει με ποιον έχει να κάνει;

Ήσουν πάντα έτσι;

Κάποιες φορές ναι, κάποιες όχι.

Το γήρας το σκέφτεσαι;

Όχι δεν σκέφτομαι τα γεράματα, είναι κι αυτό αυταπόδεικτο, είναι το μόνο σίγουρο που θα συμβεί, όπως κι ο θάνατος. Τι να κάθομαι να σκέφτομαι; Νομίζω ότι λειτουργεί αυτό, γιατί δεν μου φαίνεται η ηλικία μου, έτσι σκεφτόμουν πάντα.