Στο νέο ριάλιτι «Τv Queens» συμμετέχει ως κριτής η Έλενα Χριστοπούλου και η κάμερα της εκπομπής «Ηappy Day» τη συνάντησε στα παρασκήνια του show.

Η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε στο νέο αυτό επαγγελματικό της βήμα, ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει για τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.


Έλενα Χριστοπούλου: Άγχος έχω για σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζω

«Γενικά δεν έχω άγχος γι’ αυτά τα θέματα. Άγχος έχω για σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζω. Αυτό το απολαμβάνω και είμαστε μια ωραία παρέα. Έχω αποφασίσει να απέχω γιατί δεν μπορώ να παίρνω θέση για πράγματα που δεν με αφορούν», ανέφερε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.


Στη συνέχεια, η Έλενα Χριστοπούλου ρωτήθηκε για τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού πολλοί αναφέρουν ότι αυτή έχει διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα.


Η Ηλιάνα είναι οικογένειά μου

«Δεν θα απαντήσω αν δεν είναι καλές οι σχέσεις μας με την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα είναι οικογένειά μου, οπότε… Η Ηλιάνα είναι ένα ταλαντούχο κορίτσι και ένα κορίτσι που προσπαθεί και παλεύει. Το αν θα συνεχίσει στο "Shopping Star" το γνωρίζει εκείνη και το κανάλι της», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: