Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έμοιαζαν να έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν την ιδανική οικογένεια. Ταξίδια, τρυφερές αναρτήσεις, ερωτικές εξομολογήσεις και δύο παιδιά που ήταν και παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητά τους συνέθεταν το κάδρο της οικογενειακής ζωής τους. Ωστόσο, όπως σε πολλά ζευγάρια, έτσι και στη δική τους περίπτωση εμφανίζονται προβλήματα που πολλές φορές γίνονται αξεπέραστα, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην απόφαση να πάρουν διαζύγιο.

Δείτε ακόμη - Αθηνά Οικονομάκου: Τα "σημάδια" που μαρτυρούσαν τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο (Εικόνες)

Δύο μέρες μετά την είδηση του χωρισμού, η Αθηνά Οικονομάκου προχώρησε σε μία μεγάλη αλλαγή στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Παλαιότερα, η γνωστή ηθοποιός στο bio του Instagram της ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως είναι η σύζυγος του Φίλιππου Μιχόπουλου. Αυτό, όμως, άλλαξε χθες το πρωί 28 Απριλίου, καθώς η συγκεκριμένη πληροφορία έχει διαγραφεί από το προφίλ της. Αξίζει, επίσης, να αναφέρουμε πως ο πρώην σύζυγός της μετέτρεψε το λογαριασμό του στο Instagram σε ιδιωτικό.

1-oikonomakou-mixopoulos-fili


Παρά τα γεγονός ότι πριν από δύο μήνες είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να περνάει κρίση στο γάμο του, η ίδια η Αθηνά Οικονομάκου το διέψευσε χαρακτηρίζοντάς τες «σενάρια» των δημοσιογράφων, που δεν έχουν τι να γράψουν. Οι ίδιες φήμες λένε ότι από τότε το ζευγάρι είχε πάρει την απόφαση να χωρίσει, ωστόσο, περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσει.

1-oikonomakou-mixopoulos-gamos


Έχοντας παιδιά στο σχολείο και συγκεκριμένα στο δημοτικό και στον παιδικό σταθμό, αποφάσισαν να κάνουν γνωστή την είδηση του χωρισμού τους τώρα, που ο γιος και η κόρη τους θα απέχουν από τις μαθητικές δραστηριότητές τους. Την περίοδο των διακοπών για το Πάσχα θα βρίσκονται στο σπίτι κι έτσι δεν θα εκτίθενται σε σχόλια που ίσως θα επηρέαζαν την ψυχολογία τους, καθώς καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν μία νέα κατάσταση στη ζωή τους. Η είδηση του χωρισμού, όμως, έγινε αφορμή για να δεχτεί η Αθηνά Οικονομάκου ακόμη μία φορά αρνητικά σχόλια στα social media. «Τελικά, υπάρχουν προβλήματα και στον παράδεισο» έγραψε κάποιος στα σχόλια, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Όλα για το θεαθήναι». «Τουλάχιστον, τώρα δεν θα ζηλεύουν το γάμο σου όσοι κάνουν σχόλια που δεν σου αρέσουν. Να πω ότι λυπήθηκα, ψέματα θα είναι» ανέφερε κάποιος άλλος.

1-oikonomakou-mixopoulos-1

Η συνάντηση στη Μύκονο και ο γάμος

Ήταν καλοκαίρι του 2013, όταν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γνωρίστηκαν και σχεδόν αμέσως έγιναν ζευγάρι. Επέλεξαν να κάνουν τον πρώτο τους γάμο, πολιτικό, στο Γύθειο, σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Ένα χρόνο μετά, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, στην αγαπημένη του Μύκονο. Η Αθηνά φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό σε mermaid γραμμή από τη Σίλια Κριθαριώτη. Ωστόσο, λέγεται ότι έκαναν ακόμη ένα γάμο σε κάποιον από τους εξωτικούς προορισμούς στους οποίους είχαν ταξιδέψει, καθιστώντας αυτόν στη Μύκονο ως τον τρίτο κατά σειρά.

1-oikonomakou-mixopoulos-3


Στις 14 Μαρτίου του 2018 η Οικονομάκου και ο Μιχόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς κρατώντας στην αγκαλιά τους τον Μάξιμο. Στις 9 Ιουνίου του 2021 η οικογένειά τους μεγάλωσε με την άφιξη της μικρής Σιένα.

1-oikonomakou-mixopoulos-2


Ο 42χρονος Φίλιππος Μιχόπουλος μαζί με τον αδερφό του, Ιάσονα, κατέχει το 5άστερο ξενοδοχείο «Κivotos» της Μυκόνου και το ιστιοπλοϊκό σκάφος «Prince de Neufchatel», στην κυριολεξία ένα πλωτό παλάτι. Πελάτες στην πλωτή επιχείρησή τους είναι πολλοί Έλληνες και ξένοι celebrities. Τα τελευταία χρόνια διατηρούν ακόμη ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο, στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime