Ο Σταμάτης Κραουνάκης έδωσε την τελευταία μουσική παράσταση για φέτος, στην οποία έδωσε το παρών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ ΜάκΜπεθ, ενώ συνοδεύονταν και από το ζεύγος Αποστολάκη.

Ο Κραουνάκης που έχει δηλώσει ανοιχτά τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε απευθυνόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη: «Δώσε airbnb εσύ την Κουμουνδούρου να βγάλουμε κανένα μεροκάματο να πάμε σε κανένα άλλο μαγαζί πιο ευάερο, πιο ευήλιο, πιο εξοχή».

Κραουνάκης σε Μπιμπίλα: Εσύ είσαι στην Κωνσταντοπούλου; Ωραία ηλίθια βρήκες και εσύ να πας 

Νωρίτερα ο Σταμάτης Κραουνάκης είχε σχολιάσει και τον Σπύρο Μπιμπίλα, προσωπικό του φίλου, ο οποίος βρέθηκε στην αποχαιρετιστήρια βραδιά του καλλιτέχνη. «Εσύ είσαι στην Κωνσταντοπούλου; Που κάνει καρδούλες; Ωραία ηλίθια βρήκες και εσύ να πας. Η φιλία μας είναι πιο δυνατή από την Κωνσταντοπούλου, εννοείται», ενώ γυρνώντας ξανά στον Κασσελάκη, του είπε «δουλεύω, βλέπεις, ε;».

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, είχε εκφραστεί με θετικά λόγια για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας μετά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή.