Χωριστούς δρόμους έχουν πάρει εδώ και μήνες το μοντέλο Πόπι Ντελεβίν με τον Κωνσταντίνο Αλέξιο Γλύξμπουγκουργκ, με τη σχέση τους να έχει κρατήσει μόλις ένα χρόνο. Φαίνεται ότι το ζευγάρι χώρισε φιλικά, με τον γιο του Παύλου, Τίνο, όπως τον αποκαλούν, να έχει εδραιωθεί πια στο Λος Άντζελες.

Μάλιστα, ο λόγος χωρισμού δεν ήταν η μεγάλη διαφορά ηλικίας που είχε το ζευγάρι, όπου η Πόπι Ντελεβίν ήταν 12 χρόνια μεγαλύτερη από τον Κωνσταντίνο, σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola.

Οι φήμες για χωρισμό του μεγαλύτερου γιου του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ άρχισαν να κυκλοφορούν στα τέλη του περασμένου έτους, ωστόσο, μόλις στο πάρτι των 38ων γενεθλίων της Πόπι Ντελεβίν επιβεβαιώθηκε ότι οι δυο τους δεν ήταν πλέον μαζί.

Επιπλέον, η μεγαλύτερη αδερφή της Κάρα Ντελεβίν φαίνεται να ζει στιγμές πάθους με τον επιχειρηματία Άρτσι Κέσγουικ, έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Βρετανίας.

Και παρά τον χωρισμό τους, το 38χρονο μοντέλο παραμένει πολύ καλή φίλη με την Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, η οποία ήταν καλεσμένη στο πάρτι γενεθλίων της.