Εκτός από το άγχος για την εμφάνισή της και την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό, η Εντέν Γκολάν είχε κι άλλα να αντιμετωπίσει στον β' ημιτελικό της Eurovision.

Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε το Ισραήλ στη σκηνή του 68ου διαγωνισμού της Eurovision, δεν είχε την καλύτερη αντιμετώπιση τόσο από το κοινό όσο και από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Δείτε ακόμη - Μαρίνα Σάττι στη Eurovision 2024: Διχάζει η απαξιωτική της συμπεριφορά ενώ μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ (Βίντεο)

Την ώρα που απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδιναν οι καλλιτέχνες μετά την εμφάνισή τους, η Εντέν Γκολάν δέχτηκε μια ερώτηση που προκάλεσε αντιδράσεις.


«Θεωρείς ότι η συμμετοχή σου στον διαγωνισμό ίσως βάζει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους εκπροσώπους των χωρών λόγω των όσων γίνονται αυτό το διάστημα στο Ισραήλ;», τη ρώτησε ο δημοσιογράφος.

Την ώρα που απαντούσε η Εντέν Γκολάν, δίπλα της καθόταν ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας, Γιουστ Κλάιν. Όταν κάποιος από τη διοργάνωση της είπε ότι αν δεν θέλει, μπορεί να μην απαντήσει στην ερώτηση, εκείνος πετάχτηκε λέγοντας: «Γιατί όχι;».

«Πιστεύω πως είμαστε όλοι εδώ για έναν λόγο και μόνο», ξεκίνησε να λέει η Ισραηλινή τραγουδίστρια Εντέν Γκολάν, προκαλώντας την αγανάκτηση του Ολλανδού καλλιτέχνη, ο οποίος, μάλιστα, δεν προσπάθησε καν να την κρύψει, κάνοντας γκριμάτσες, ενώ εκείνη μιλούσε.

«Η EBU λαμβάνει πιστεύω όλα τα μέτρα που χρειάζονται για να κάνει αυτή τη διοργάνωση ένα ασφαλές μέρος, όπου θα ενωθούν όλοι. Οπότε, πιστεύω ότι είναι ασφαλές για όλους», συνέχισε να λέει η Εντέν Γκολάν.

1-eurovision-2024-synenteyxh-typoy-israel-holland