Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μίλησε για τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα και το ενδεχόμενο να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, στην κάμερα του «Πρωινό ΣουΣού».

Σε ερώτηση για την εμφάνισή της, το μοντέλο είπε: «Πάντα αρέσω στον Χρήστο. Πάντα, αυτή είναι η αλήθεια».

Για το αν θα παρουσίαζε εκπομπή, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δήλωσε: «Με τίποτα, δεν το έχω γενικά με την τηλεόραση. Ούτε στα σχέδιά μου είναι, ούτε στα πλάνα μου η τηλεόραση».


Σχετικά με το γεγονός ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου σταμάτησε από την εκπομπή τους στο YouTube, η Instagrammer απάντησε: «Δεν συνέβη κάτι, απλά δεν μπορούσε να συνεχίσει η Βάλια, υπήρχε ένα θέμα και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Είμαστε πάρα πολύ καλά».

Αναφορικά με τη σχέση της με τον γνωστό τραγουδιστή, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σχολίασε: «Με τον Χρήστο είμαστε καλά. Δεν ξέρω για επόμενο βήμα, δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε πάντως το επόμενο βήμα».

Τέλος, σε ερώτηση για τα αρνητικά σχόλια και το πώς τα αντιμετώπιζει, το μοντέλο είπε: «Είναι πώς ξυπνάω. Είναι κάποιες μέρες που ξυνπάω στραβά και λέω "όχι, όχι, δεν το δέχομαι, δεν μπορώ, είναι άδικο". Αλλά είναι και φορές που δεν με νοιάζει και καθόλου. Όμως, είναι και φορές που λέω "όχι, ρε είναι άδικο". Αυτό, αλλά ντάξει».