Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA "Το Ναυάγιο" ο Ιπποκράτης θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει "φυλακισμένη" την Ειρήνη.

Η Ειρήνη δέχτηκε να παντρευτεί τον Ιπποκράτη για να κάνει το χατίρι του πατέρα της, που θέλει να αισθάνεται πως όταν φύγει από τη ζωή δεν θα είναι πλέον μόνη.

Στην πραγματικότητα όμως, η Ειρήνη δεν αισθάνεται κάτι για τον αξιωματικό που την έσωσε τη νύχτα του ναυαγίου. Η αγάπη της για εκείνον είναι φιλική, όμως κάνει μια προσπάθεια να έρθουν κοντά, θεωρώντας πως εκείνος πάντα θα ευνοεί τα σχέδιά της.

Δείτε επίσης: Γιώργος Χριστοδούλου για "Το Ναυάγιο": "Στα τελευταία επεισόδια που διάβαζα, δεν τα πίστευα αυτά που θα συμβούν" 

Η αγνή της ψυχή δεν της επιτρέπει να σκεφτεί πως ο άντρας που θα παντρευτεί θέλει στο εξής να την έχει κλεισμένη μέσα στο σπίτι.

Έτσι, όταν αρχίζει να κάνει σχέδια για τη δημιουργία νέου εργαστηρίου αρωμάτων, ο Ιπποκράτης νιώθει να χάνει την κοπέλα που με κόπο έκανε δική του.

Η Ειρήνη αποφασίζει να δημιουργήσει ένα εργαστήριο αρωμάτων σαν κι εκείνο που είχε δημιουργήσει με τον άντρα της.

Δείτε ακόμη: "Το Ναυάγιο": Δημήτρης και Στέφανος πάνε απροειδοποίητα στη Λίνα

Ο Ιπποκράτης δεν θέλει πάλι να της φέρει αντίρρηση. Αντιθέτως, αρχίζει να κάνει τα δικά του σχέδια που θα βάλουν οριστικό τέλος στα δικά της.

Της κλέβει, λοιπόν, το τετράδιο με τις φόρμουλες των αρωμάτων και έτσι εκείνη αναγκάζεται να εγκαταλείψει το όνειρό της για πάντα. 

Δείτε επίσης: "Το Ναυάγιο", επόμενα επεισόδια: Η Στέλλα επικοινωνεί με τον δολοφόνο του Κυριάκου