Ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη µε το Mega.

Η µεσηµεριανή εκποµπή του καναλιού «Ελένη» θα ρίξει αυλαία στις 5 Ιουλίου. Και κάπως έτσι γράφεται το τέλος της τριετούς συνεργασίας του σταθµού µε τη γνωστή παρουσιάστρια, που µεσουρανεί για περισσότερα από 25 χρόνια στον χώρο.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, µετά το τέλος της χθεσινής της εκποµπής η κ. Μενεγάκη ενηµέρωσε η ίδια τους συνεργάτες της στο πλατό ότι πήρε τις οριστικές της αποφάσεις και πως δεν θα ανανεώσει το συµβόλαιό της µε το Mega.

Λίγο αργότερα, ενηµερώθηκε από την παραγωγή και η συντακτική της οµάδα, που στεγάζεται στο απέναντι κτίριο των εγκαταστάσεων στη Foss Productions. Προηγουµένως είχε σχετική επικοινωνία για το θέµα και µε τη διοίκηση του Mega.

Ο σταθµός επιβεβαιώνει την αποχώρηση Μενεγάκη χωρίς να υπεισέρχεται σε περαιτέρω λεπτοµέρειες.

 

Ελένη Μενεγάκη: Στο τραπέζι έπεσε «τριπλέτα» προτάσεων

Σύµφωνα µε δηµοσιεύµατα των τελευταίων ηµερών, υπήρξαν προτάσεις προς την παρουσιάστρια για συνέχιση της συνεργασίας τους. Το περιεχόµενό τους δεν έχει γίνει γνωστό ούτε από την πλευρά του καναλιού ούτε και από το περιβάλλον της. Ωστόσο, δηµοσιεύµατα ανέφεραν πως στο τραπέζι έπεσε «τριπλέτα» προτάσεων.

Η πρώτη αφορούσε µετακίνησή της στη ζώνη 10.00-12.30, η δεύτερη παραµονή στη µεσηµεριανή ζώνη και η τρίτη ανάληψη βραδινής εκποµπής.

Σύµφωνα µε τα ίδια δηµοσιεύµατα, υπήρξε σηµαντική απόκλιση ως προς το οικονοµικό σκέλος, που οδήγησε τελικά και στο «διαζύγιο», που χαρακτηρίζεται από πολλούς γνώστες του θέµατος «βελούδινο». Όπως είναι ευνόητο, το Μεγάλο Κανάλι προχωρά σε επανασχεδιασµό του ζωντανού ψυχαγωγικού προγράµµατος, µε τις τελικές αποφάσεις να λαµβάνονται σύντοµα.

Τα δεδοµένα αυτή τη στιγµή είναι δύο: η απουσία της εκποµπής «Mega Καληµέρα» από το πρωινό πρόγραµµα του τηλεοπτικού δικτύου (θα προβάλλεται µέχρι την Πρωτοµαγιά, µε τον Θανάση Πάτρα σε ρόλο συντονιστή, καθώς η Ελεονώρα Μελέτη κατεβαίνει υποψήφια στις ευρωεκλογές µε τη Νέα ∆ηµοκρατία), όπως επίσης και του µαγκαζίνο «Ελένη» από τη µεσηµβρινή ζώνη.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό µέλλον της Μενεγάκη, κανείς δεν µπορεί να γνωρίζει το επόµενο βήµα της.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 18/4/2024