Χωρίς ιδιαίτερες αναφορές στο θέµα της αποχώρησής της από το Mega µετά τη λήξη του συµβολαίου της µε το Μεγάλο Κανάλι, ολοκληρώθηκε χθες η εκποµπή της Ελένης Μενεγάκη.

Πρόκειται για «βελούδινο», όπως εξάλλου γράψαµε και χθες, «διαζύγιο», µε τις δύο πλευρές -κανάλι και παρουσιάστρια- να εκφράζονται εκατέρωθεν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους µε θετική διάθεση για την τρίχρονη αυτή συνεργασία που θα ολοκληρωθεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

 

Τι είπαν οι παρουσιαστές για το "διαζύγιο" Ελένης Μενεγάκη - Mega 

Όπως ήταν επόµενο, το σύνολο των εκποµπών ασχολήθηκε χθες µε τη συναινετική «λύση του γάµου» Μενεγάκη - Mega.

«Ό,τι και αν αποφασίσει θα είναι για εκείνη. Ό,τι νοµίζει ας κάνει», σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Σκληρή διαπραγµατεύτρια… Έχω ζήσει αρκετές διαπραγµατεύσεις της ναζιάρας µου της Ελένης», ανέφερε ο ∆ήµος Βερύκιος.

«Όσοι γνωρίζουν έστω και λίγο την Ελένη ξέρουν ότι στις διαπραγµατεύσεις της είναι “αλύγιστη”. Όπως και στη ζωή της», τόνισε ο πρώην συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Είναι πολύ επαγγελµατικό, δείχνει µεγάλη συνέπεια το ότι ενηµέρωσε η ίδια τους συνεργάτες της για το τέλος. Ορθώς έπραξε για µένα, γιατί σε λίγο θα ξεκινήσουν οι κουβέντες για την επόµενη σεζόν», υπογράµµισε η Φαίη Σκορδά.

«Την αγαπάµε πολύ, είναι και το θέµα της ηµέρας. Έχει δηλώσει στους συνεργάτες της ότι θα σταµατήσει την εκποµπή της. Της ευχόµαστε ό,τι και να κάνει στο µέλλον να πάει πολύ καλά», ευχήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Και στις πρωινές όµως ραδιοφωνικές εκποµπές σχολιάστηκε το θέµα. «Ό,τι αποφασίσει ο κάθε άνθρωπος ότι είναι καλύτερο να κάνει. Ας αποφασίσει τι θα κάνει, επαγγελµατίας είναι και ξέρει καλύτερα για ποιο λόγο το κάνει», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: "Με τρομάζετε και δεν το θέλω αυτό", είπε μετά την είδηση ότι αποχωρεί από το MEGA

 

Ελένη Μενεγάκη: Οι φήμες για τον ΣΚΑΪ

Όσο για το τι είπε η ίδια, µόνο έµµεση τοποθέτηση µπορεί να θεωρηθεί η φράση της στην έναρξη του «Ελένη»: «Εµείς είµαστε µεσηµεριανοί τύποι».

Αργότερα, υποδέχθηκε στον καναπέ της εκποµπής τη Μιµή Ντενίση, η οποία ανέφερε «όπου και αν βρίσκεται, εµείς είµαστε εκεί», µε την παρουσιάστρια να µη σχολιάζει κάτι.

Όσον αφορά τις πληροφορίες περί προσέγγισης της Ελένης Μενεγάκη από τον Όµιλο Σκάι, µέχρι στιγµής δεν επιβεβαιώνονται από επίσηµα χείλη.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 19/4/2024