Αν σας έλειψε, επανέρχεται δριµύτερη. Ο λόγος για την ταλαντούχα ηθοποιό Μαρία Κίτσου, το κασέ της οποίας εκτοξεύτηκε στην κορυφή µετά τη συµµετοχή της στις «Άγριες µέλισσες».

Όπως ήδη έχουµε γράψει, κάνει δυνατό comeback την ερχόµενη σεζόν. Σε πρώτο χρόνο, εξασφαλίσαµε φωτογραφικό υλικό από τον δεύτερο κύκλο της «Μάγισσας», που θα έχει τον τίτλο «Φλεγόµενη καρδιά» και θα προβληθεί το φθινόπωρο, στην έναρξη της νέας σεζόν. Στον ΑΝΤ1, φυσικά.

Για τις ανάγκες του σεναρίου, λοιπόν, η Κίτσου γίνεται κυρία εποχής, µεταµορφώνεται σε γαλαζοαίµατη Βενετσιάνα. Η πλοκή διαδραµατίζεται στο 1710, όταν η Μάνη ήταν ενετοκρατούµενη. Με κύριο χαρακτηριστικό την ευηµερία, τον µεγάλο πλούτο της εποχής. Σε αυτή τη φάση, θα δούµε τη µαγεία να χρησιµοποιείται µε µοχθηρούς σκοπούς αλλά και πώς ξεκίνησε η µάχη του καλού µε το κακό.

Δείτε επίσης: Μαρία Κίτσου για τη σειρά που θα παίξει: "Αφορά παιδική κακοποίηση, χάρηκα που μου ανέθεσαν αυτόν τον ρόλο"

 

«Η Μάγισσα»: Το σηµείωµα των σεναριογράφων της σειράς

«Όπως η µέρα συνυπάρχει µε τη νύχτα… Η αγάπη µε το µίσος… Το καλό µε το κακό… έτσι και για κάθε Κυπριανή (σ.σ.: την υποδύθηκε, ως γνωστόν, η Θέμις Μπαζάκα) θα υπάρχει πάντα µια Θεοφανώ (σ.σ.: η καλή, η Έλλη Τρίγγου δηλαδή). Και αυτή η αλυσίδα δεν θα σπάσει ποτέ… Θα τη συναντάµε από την αρχή… µέχρι το τέλος του κόσµου», αναφέρει το σηµείωµα των σεναριογράφων της σειράς Μελίνας Τσαµπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη.

«Στην αρχή αυτής της αλυσίδας, είναι το επόµενο ταξίδι. Στο µακρινό 1710, στην ενετοκρατούµενη Μάνη. Εκεί, όπου οι δύο αυτές δυνάµεις δηµιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σηµάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Η ίδια αλυσίδα θα µας οδηγήσει µέχρι το 1910… όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισµα που µπορεί να είναι τελικά κατάρα. Θα ’ναι, όµως, το τέλος του ταξιδιού; Σταµατάει ποτέ, στ’ αλήθεια, αυτό το ταξίδι;».

Έχουµε καιρό µέχρι να µάθουµε τα µελλούµενα. Αυτό που µέχρι τώρα γνωρίζουµε είναι πως η Μαρία κόβει το νήµα ως Βενετσιάνα του λίµπρο ντ’ όρο.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 23/4/2024