Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHAΟ Παράδεισος των Κυριών” θα δούμε την Βικτώρια να λέει στον Σίμο, πως ο Ντίνος τον υπέδειξε για ένοχο για τον εμπρησμό του “Ολύμπια”.

Λίγο αργότερο ο Σίμος μαθαίνει ότι ο Νοτόπουλος ξέρει πού βρίσκεται ο Πάρης με τη Γεωργία και πηγαίνει να τον βρει φορώντας κουκούλα και με την απειλή όπλου τον βάζει να πάρει τηλέφωνο και να πει στην αστυνομία πού βρίσκεται ο Πάρης και η Γεωργία.

Ο Λεβί επισκέπτεται τη Βικτώρια στη φυλακή και τη ρωτάει αν ο Σίμος είναι γιος τους. Η Βικτώρια το αρνείται και τον ρωτάει αν αυτό του το είπε ο Πολύζος.

Ο Ιωσήφ φεύγει χωρίς να έχει πειστεί απολύτως.

Δείτε επίσης: Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος οδηγεί τον Σίμο σε μοιραία λάθη

Λίγο αργότερα πηγαίνει στον Χρήστο, ο οποίος του αποκαλύπτει ότι η Βικτώρια είναι αυτή που τον κατέδωσε στους Γερμανούς . Εκείνος, άναυδος, δεν μπορει να το πιστέψει. Ο Χρήστος του λέει όλη την ιστορία για το πώς έκλεισε το ορφανοτροφείο και υιοθέτησε ο ίδιος τον Σίμο.

Ο Σωτήρης καλεί τον Σίμο για να έρθει από το τμήμα, χωρίς να του πει ότι το όπλο που βρέθηκε είναι γραμμένο στο όνομά του. Μόλις πηγαίνει και το μαθαίνει, πέφτει από τα σύννεφα. Έπειτα ζητάει τον λόγο από το Ρένο, αλλά αυτός δεν ξέρει τίποτα. Μάλιστα ο Ρένος του κάνει ερωτική εξομολόγηση αλλά ο Σίμος γίνεται έξαλλος!

Αμέσως μετά πηγαίνει από το κελί της Βικτώριας και ζητάει να μάθει πού βρήκε το όπλο και εκείνη του αποκαλύπτει ότι το πήρε από τον Χρήστο. Ο Σίμος τρελαίνεται όταν την ακούει και την κατηγορεί ότι πήγε και τον εμπιστεύτηκε.

Μόλις το λέει αυτό, φεύγει και λίγο αργότερα εισβάλλει έξαλλος στο σπίτι του Χρήστου απειλώντας τον με όπλο!