Ο ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός είναι το νέο πρόσωπο στην καθημερινή δραματική σειρά εποχής του Alpha «Ο παράδεισος των κυριών».

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια ολοένα και αραιότερα συναντάμε είτε εκτός -σε καλλιτεχνικές συνάξεις- είτε στην TV, θα υποδυθεί τον Ιωσήφ Λεβί.

Πρόκειται, όπως πληροφορούμαστε, για ρόλο-κλειδί που θα καθορίσει τις εξελίξεις. Στα επιμέρους, λοιπόν, ο Ιωσήφ Λεβί ήταν υφασματέμπορος που είχε έρθει από την Πόλη στην Αθήνα λίγο πριν από τον πόλεμο. Πλούσιος και μεγαλοαστός, υπήρξε πολίτης του κόσμου. Πραγματοποιούσε εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων, ήταν γενναιόδωρος, γλεντζές και έξυπνος. Άνθρωπος ηθικός και γεροντοπαλίκαρο από επιλογή, ερωτεύτηκε τη Βικτώρια παράφορα, ενώ πριν είχε ένα πλατωνικό φλερτ με την Όλγα (προτού εκείνη γνωρίσει τον Αποστόλη). Ελκυστικός άντρας, χορτασμένος, φίνος, συνεχίζει μέχρι σήμερα να είναι γοητευτικός.

Δείτε επίσης: Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Σίμος πάει να σκοτώσει τον Χρήστο

Συνόδευε την παρέα των τριών γυναικών, της Όλγας, της Αντιγόνης και της Βικτώριας, στις βραδινές εξόδους τους με την ελπίδα να κατακτήσει τη Βικτώρια. Οι δυο τους έκαναν έναν σύντομο δεσμό, τον οποίο κρατούσαν κρυφό από όλους, γιατί η Βικτώρια ντρεπόταν γι' αυτόν, δεν τον ήθελε και μέχρι και σήμερα δεν μαθεύτηκε ποτέ… Τι θα γίνει άραγε; Θα ξανασμίξουν;

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 25/4/2024