Πώς θα κάνουν Ανάσταση και γλέντι τα κανάλια; Ξεκινάµε από το επετειακό «Σπίτι µε το Mega», που συµπληρώνει 100 επεισόδια. Το βράδυ του Μ. Σαββάτου στις 22.20, η Ρούλα Κοροµηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προσκαλούν τους τηλεθεατές να κάνουν Ανάσταση στο «Σπίτι µε το Mega» και υποδέχονται τον Πέτρο Ιακωβίδη.

*Διαβάστε εδώ: Σπίτι με το MEGA: Ανάσταση με καλεσμένο τον Πέτρο Ιακωβίδη

Σε µία µοναδική εµφάνιση, η Νατάσα Θεοδωρίδου τιµά τον καλό της φίλο. Στις 23.50, σε απευθείας σύνδεση µε τον Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, θα µεταδοθεί η Ακολουθία της Αναστάσεως.

Λίγο µετά την Ανάσταση, η σκηνή, µε τον Πέτρο, µετατρέπεται σε ένα non-stop πάρτι. «Οδός Τσιµισκή», «Σ’ αγαπάω, σου φώναξα», «Αποτυπώµατα», «Μου ’λειψες πολύ», «Κοριτσάκι µου» κ.ά. σε πρώτο πλάνο.

Σπέσιαλ γκεστ, o Λευτέρης Πανταζής. Μαζί τους η Ρία Ελληνίδου, η Μορφούλα Ιακωβίδου, ο Χρήστος Σαντικάι. Στα κλου της βραδιάς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά το «Παραπονεµένα λόγια» και ο Απόστολος Γκλέτσος, που χορεύει ζεϊµπέκικο µε το δικό του, γνώριµο στυλ.

Όσο για την κατανυκτική αρχή, την αναλαµβάνουν οι Λένα Αλκαίου, Γεράσιµος Ανδρεάτος, ∆ήµητρα Σταθοπούλου, αλλά και η ∆ηµοτική Χορωδία Νέας Σµύρνης, υπό τη διεύθυνση του µαέστρου Γιώργου Ζιάκα.

Στον ΑΝΤ1 πάλι, το Μεγάλο Σάββατο, στις 00.10 τα ηνία παίρνει η κορυφαία Μαρινέλλα, από κοινού µε τη Νατάσα Θεοδωρίδου: ενώνουν τις φωνές τους σε µία µοναδική συναυλία στο Θέατρο Γης και µας χαρίζουν µια αξέχαστη µουσική βραδιά.

Ενώ, µια ώρα πριν από την Ανάσταση, στις 23.00, η µουσική εκποµπή «Νύχτα στάσου» της ΕΡΤ1 γιορτάζει την Ανάσταση µε τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Νικολόπουλο: υποδέχονται τον Ζαφείρη Μελά, τον Κώστα Σκαφίδα, την Κατερίνα Κόρου, την Αρετή Κετιµέ και τον Πάνο Μπλέτζα, οι οποίοι θα ερµηνεύσουν αγαπηµένα αειθαλή τραγούδα σε µια γιορτή αυθεντικής ψυχαγωγίας και γνήσιας ελληνικής διασκέδασης. Η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάµπρου ερµηνεύει τρυφερά το τραγούδι του Απόστολου Καλδάρα «Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι» και δίνει το δικό της στίγµα στη βραδιά ανοίγοντάς τη. Στις 23.50, θα µεταδοθεί η Ακολουθία της Αναστάσεως, σε απευθείας σύνδεση µε τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών.