Ξεκινούν σήμερα, Πέμπτη, οι καταβολές των συντάξεων του Μαΐου στους δικαιούχους, σύμφωνα με ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ. Σημειώνεται πως τα χρήματα θα μπουν νωρίτερα στους λογαριασμούς των δικαιούχων συνταξιούχων λόγω των εορτών του Πάσχα.

Διαβάστε ακόμα: Πρεμιέρα σήμερα για το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων - Ανοιχτά τα καταστήματα και την Κυριακή των Βαΐων

Παράλληλα, όπως κάθε φορά, τα χρήματα είναι διαθέσιμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς από την προηγούμενη ημέρα των πληρωμών, τις απογευματινές ώρες.

Οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Μαΐου

Οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:

Σήμερα Πέμπτη (25/4) καταβάλλονται οι συντάξεις των τέως Ταμείων μη μισθωτών (ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ), οι συντάξεις ΟΠΣ-ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι από 1/1/2017 και έπειτα (ν. 4387/2016) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).

Την 29η/4/2024, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων μισθωτών (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ), καθώς και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0pkdsowquwx)