Παρουσία φίλων και γνωστών, έγινε το καλωσόρισμα στην Κρήτη, στον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο οποίος, το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο των επαφών με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και της έναρξης του προεκλογικού του αγώνα, ενόψει Ευρωεκλογών.

kontozomanis_mparitakis_dimarxhos
Με τον Δήμαρχο Βιάννου, κ Παύλο Μπαριτάκη


Με αφορμή τον ερχομό του στο νησί, ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα Υγείας, ξεκίνησε τις επαφές του με ένα καφέ, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, γεμάτο φίλους, με πρωτοβουλία του γνωστού ασφαλιστικού συμβούλου Γιάννη Σπανάκη, με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις.

kontozomanis_papamathaiakis
Με τον επιχειρηματία στο χώρο της πληροφορικής, Δημήτρη Παπαπαματθαιάκη


Εκεί βρέθηκαν αρκετοί γνωστοί τόσο από τον επιχειρηματικό κύκλο όσο και φίλοι των δύο πλευρών ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το παρόν, έδωσε ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μανώλης Χαιρέτης, ο Αντιδήμαρχος Βιάννου Χαράλαμπος Κονδυλάκης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Στειακάκης και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Διευθυντών ξενοδοχείων Κρήτης, Αλέξανδρος Σωμαράς.

Οι συζητήσεις και τα «πηγαδάκια» που στήθηκαν ήταν αρκετά, ενώ στο επίκεντρο, λόγω και του Δημάρχου κ. Μπαριτάκη βρέθηκε η Βιάννος, τα προβλήματά της αλλά και η μεγάλη τουριστική ανάπτυξη που διαφαίνεται να φτάνει λόγω αεροδρομίου. Μάλιστα, μάθαμε ότι τον προσκάλεσε στον μαρτυρικό Δήμο, ωστόσο του ζήτησε επιτακτικά στήριξη και βοήθεια.

kontozomanis_epixeirimaties_irakleio1
kontozomanis_epixeirimaties_irakleio2
kontozomanis_epixeirimaties_irakleio
kontozomanis_epixeirimaties_irakleio3