Δήλωση στήριξης του Φρέντι Μπελέρη και μάλιστα δημόσια αναμένεται να κάνει ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, τις οποίες και επικαλείται η στήλη Big Mouth του Powergame.gr. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, το οποίο ενδεχομένως είναι και θέμα ωρών, τότε θα φανεί και σε απόλυτους αριθμούς η επιρροή που διαθέτει ο Μεσσήνιος πολιτικός στους κόλπους της δεξιάς.

Άλλωστε, αν κάτι σηματοδοτεί η υποψηφιότητα Μπελέρη, όπως αναφέρει η στήλη, είναι η τόνωση του πατριωτικού και δεξιού προσανατολισμού του «γαλάζιου» ευρωψηφοδελτίου, με τον Φρέντι Μπελέρη να κάνει καμπάνια για την εκλογή του μέσα από τις αλβανικές φυλακές, στις οποίες παραμένει μέχρι σήμερα προφυλακισμένος.

Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

– Ένας παλιός καλός φίλος του προέδρου Αντώνη Σαμαρά, διαβάζοντας το χθεσινό σχόλιο της στήλης, έσπευσε να επικοινωνήσει μαζί μου, προκειμένου να μου ενισχύσει περαιτέρω το ρεπορτάζ μου. Σύμφωνα με τον φίλο του Μεσσήνιου, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να τον δούμε ακόμη και να προβαίνει σε δημόσια δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας του Φρέντι Μπελέρη. Στην περίπτωση που θα υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη, τότε απλά ο πρόεδρος Σαμαράς στο πρόσωπο του προφυλακισμένου δημάρχου Χειμάρρας θα βρει το πρόσωπο για να καταγράψει σε απόλυτους αριθμούς μέρος της επιρροής που διαθέτει στους κόλπους της δεξιάς. Όλα αυτά και κάτι άλλα βρίσκονται προς αξιολόγηση στο μυαλό του προέδρου της καρδιάς μας. Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, η υποψηφιότητα Μπελέρη δυσκολεύει σε σημαντικό βαθμό το επιχείρημα ότι δεν υπήρχε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ένα πρόσωπο με ισχυρό εθνικό, πατριωτικό και κυρίως δεξιό προσανατολισμό. Τώρα όχι μόνο υπάρχει, αλλά είναι και ένας άνθρωπος που θα κάνει καμπάνια μέσα από τις αλβανικές φυλακές.