Την επανεµφάνιση του πρώην υπουργού Επικρατείας, Σταύρου Παπασταύρου, παρατήρησαν πολλοί πολιτικοί αναλυτές αλλά και όσοι έχουν µια πιο έµπειρη πολιτική µατιά.
Ο Σταύρος Παπασταύρου συνόδευσε τον γιο του φυλακισµένου δηµάρχου Χειµάρρας και υποψήφιου ευρωβουλευτή µε τη Νέα ∆ηµοκρατία, Φρέντι Μπελέρη, Πέτρο, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, εκεί όπου συναντήθηκαν µε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυµο.

Μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε πως άκουσε «µε χαρά την επιλογή του Μπελέρη να είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή», ενώ ο Πέτρος Μπελέρης εξέφρασε τη συγκίνησή του για τη συνάντηση µε τον Αρχιεπίσκοπο και τον ευχαρίστησε για την υποδοχή τονίζοντας ότι θα µεταφέρει στον πατέρα του την ευλογία του.

Διαβάστε ακόμα: Μπελέρης: Δικαιούται έφεση εντός 15 ημερών - Αν δεν μειωθεί η ποινή θα παραμείνει κρατούμενος ακόμα κι αν εκλεγεί ευρωβουλευτής


Φρέντι Μπελέρης: Ποιοι θα προωθήσου την υποψηφιότητά του 

Έπειτα και από αυτή την κίνηση επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που ήθελαν τον πρώην υπουργό Επικρατείας να είναι ένας εκ των βασικών εισηγητών για την υποψηφιότητα Μπελέρη στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο.

Σηµειώνεται πως µε δεδοµένο ότι ο Φρέντι Μπελέρης δεν θα µπορέσει να πραγµατοποιήσει προεκλογική εκστρατεία, ο κ. Παπασταύρου θα είναι από αυτούς που θα συµβάλουν στην προώθηση της υποψηφιότητας.


Την ίδια ώρα, κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές µε πιο δεξιό στίγµα και αποτύπωµα θα µιλήσουν σε πολιτικές εκδηλώσεις που θα διοργανώσουν φίλοι του κ. Μπελέρη και θα εκφράσουν τη δηµόσια στήριξή τους στο πρόσωπό του. Στην κατηγορία αυτή είναι ανάµεσα σε άλλους οι υπουργοί Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς και οι βουλευτές Θάνος Πλεύρης και Άγγελος Συρίγος. Αξίζει να σηµειωθεί ότι οι κύριοι Βορίδης, Συρίγος και Πλεύρης συνδέονται εδώ και δεκαετίες µε µακρά πολιτική αλλά και φιλική σχέση µε τον κ. Μπελέρη.