Mια σχετική ενόχληση στους κόλπους των υποψήφιων ευρωβουλευτών του κυβερνώντος κόμματος έχει προκαλέσει η στήριξη της οποίας τυγχάνει η Ελεωνόρα Μελέτη, όπως αναφέρει το Big Mouth του powergame.gr.

Σύμφωνα μάλιστα με τη στήλη, τις τελευταίες μέρες διακινούνται κάποιες πληροφορίες που κάνουν λόγο για τηλέφωνα από το Μαξίμου σε υπουργούς, προκειμένου να στηρίξουν την υποψηφιότητα της γνωστής παρουσιάστριας.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου είχα διάφορες επαφές με κάτι περιφερειακές πηγές που εξακολουθώ να διατηρώ στην κυβέρνηση, δεδομένου ότι από την κεντρική δεν μου μιλάει πλέον ούτε ο Πίνατ, που οφείλω να παραδεχτώ ότι κάνα-δυο φορές που συναντηθήκαμε με είχε αντιμετωπίσει με σχετική συμπάθεια. Από τις περιφερειακές πηγές μου έμαθα ότι υπάρχει μια σχετική ενόχληση στους κόλπους των υποψήφιων ευρωβουλευτών -και προφανώς δεν αναφέρομαι στη μαρίδα- από τη «σκανδαλώδη» στήριξη της οποίας τυγχάνει η Ελεωνόρα Μελέτη. Επειδή πιάστηκα αδιάβαστος στα όσα μου αράδιαζαν οι συνομιλητές μου, αποφάσισα να κάνω μια σχετική έρευνα και να επανέλθω. Να ψάξω, για παράδειγμα, αν ισχύει η πληροφορία ότι γίνονται τηλέφωνα από το Μαξίμου σε υπουργούς, προκειμένου να στηρίξουν την υποψηφιότητα της γνωστής παρουσιάστριας.