Την υποψηφιότητά του για το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανακοίνωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος την Τρίτη (23/4). Η ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συμβολικά από την Στοά Αττάλου, εκεί όπου εντάχθηκε η Κύπρος κι άλλες 9 χώρες στην ευρωπαϊκή οικογένεια. 

Στις 9 Ιουνίου, προχωράμε μαζί! | Ανδρέας Σπυρόπουλος | Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ
«Είμαι ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Ζητώ την δική σου συμμετοχή για να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Με την δική σου ψήφο θα αγωνιστούμε μαζί για μια ισχυρή δημοκρατία, όπου το κράτος δικαίου θα το σέβονται όλοι», τονίζει ο Ανδρέας Σπυρόπουλος.

«Μια Ευρώπη για τους νέους για όλους εμάς, με οικονομικά προσιτή και βιώσιμη στέγη με ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος για όλους. Μια Ευρώπη, όπου όλοι οι πολίτες είναι ίσοι και η καταπολέμηση της έμφυλης βίας αποτελεί κοινή ευθύνη. Μια Ευρώπη που δημιουργεί ίσες ευκαιρίες για όλους και δεν αφήνει κάνεναν πίσω. Μια Ευρώπη ασφαλή με δίκαιη μεταναστευτική πολιτική. Για μια Ευρώπη πράσινη και ψηφιακή, έχουμε τα εργαλεία. Μπορούμε. Προχωράμε μαζί!», κατέληξε ο κ. Σπυρόπουλος.