Την εκτίμηση του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται να έχει κερδίσει ο εκδότης της εφημερίδας «Ποντίκι», Αντώνης Δελλατόλας.

Σύμφωνα με το Big Mouth του powergame.gr, ο πολύπειρος δημοσιογράφος βοηθάει στην επικοινωνία του Μαξίμου ενόψει των ευρωεκλογών. Και μπορεί στο παρελθόν να υπήρχαν κάποιες αντιπαλότητες μεταξύ των δύο ανδρών, ωστόσο μετά το πέρας της κοινής τους συνύπαρξης στην Τήνο, η σχέση ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον εκδότη «έδεσε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δελλατόλας είναι από τους δημοσιογράφους που διαθέτουν μια μεγάλη ειδίκευση επί των θεμάτων που «στριφογυρίζουν» στα πρωθυπουργικά γραφεία, αφού εκτός από τη σημερινή συμβουλευτική παρουσία του, έχει «θητεύσει» και στις κυβερνήσεις Σημίτη, Καραμανλή, ΓΑΠ και Τσίπρα.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Εν όψει των επικείμενων ευρωεκλογών, φτάνουν στ’ αυτιά μου πολλά και ενδιαφέροντα, ακόμη και για τους ανθρώπους που βοηθούν στην επικοινωνία του Μαξίμου. Εσχάτως, λοιπόν, έμαθα ότι ανάμεσα στα πρόσωπα (μπορεί και εταιρείες) που έχουν κλέψει την καρδιά του προέδρου Κυριάκου είναι και ο πολύπειρος δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Ποντίκι», Αντώνης Δελλατόλας. Μάλιστα, εξ όσων πληροφορούμαι, η σχέση των δύο ανδρών «έδεσε» κατά την κοινή συνύπαρξή τους στο νησί της Τήνου, εκεί που η χάρη της Μεγαλόχαρης απομακρύνει αντιπαλότητες του παρελθόντος, πάθη και έριδες.

! Ο σύντροφος Δελλατόλας είναι από τους δημοσιογράφους που διαθέτουν μια σχετική (μεγάλη θα έλεγα) ειδίκευση επί των θεμάτων που στριφογυρίζουν στα πρωθυπουργικά γραφεία, αφού εκτός από τη σημερινή συμβουλευτική (υποθέτω) παρουσία του, έχει «θητεύσει» και στις κυβερνήσεις Σημίτη, Καραμανλή (είχε υπουργούς και δύο κουμπάρους, Βουλγαράκη – Ρουσόπουλο), ΓΑΠ και Τσίπρα. Οπότε, όπως και να το κάνουμε, ο πρόεδρος Μητσοτάκης με τη βοήθεια της Παναγίας της Μεγαλόχαρης καρπώνεται (με την καλή έννοια) τσάμπα και την εμπειρία του.