«Δίνουν και παίρνουν» τα σχόλια στο Twitter για την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, με τους χρήστες να επισημαίνουν με πολύ χιούμορ πως... «όλα γίνονται για τον σοσιαλισμό, με το Luis Vuitton παραμάσχαλα», ενώ δεν απουσιάζουν και σχόλια πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενδεχομένως να... μπερδεύτηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι... «άλλο Άρης Σπηλιωτόπουλος και άλλο Άρης Βελουχιώτης». Δεν έλειψαν δε οι συνδέσεις με τον Αντώναρο και τον Κύρτσο, με το κόμμα της Κουμουνδούρου να δέχεται «πυρά» από χρήστες της πλατφόρμας πως... «μαζεύει οτιδήποτε δεξιό ανένταχτο».

Υπενθυμίζεται πως, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, κεντρικό ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναλαμβάνει ο πρώην υπουργός της ΝΔ, πολιτικός αναλυτής και επικοινωνιολόγος, Άρης Σπηλιωτόπουλος, με «φόντο» τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Μάλιστα, κατά τις πληροφορίες, προσφέρει ήδη τις γνώσεις και τις συμβουλές του στο «στρατόπεδο» της Κουμουνδούρου.

Υπενθυμίζεται, επίσης, πως στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ήταν ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Αθηναίων. Αργότερα, το 2019 «άλλαξε στρατόπεδο» και στήριξε ανοιχτά τον τότε πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο 57χρονος σήμερα πρώην πολιτικός, τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως επικοινωνιολόγος, ενώ μέχρι τώρα ήταν σύμβουλος του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου (γιου της Κατερίνας Παπακώστα).

Δείτε χαρακτηριστικά Tweets για την ένταξη Σπηλιωτόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ