Και αφού οι εκτιμήσεις της Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου, για τα προβλήματα που θα έφερνε στις ελληνοαλβανικές σχέσεις η υποψηφιότητα Μπελέρη, έπεσε παταγωδώς έξω είπε να βρει τον τρόπο για να μετριάσει κάπως τα πράγματα. Κάπως έτσι, η υφυπουργός Εξωτερικών σκέφτηκε να αποδεχτεί σχετική πρόταση που δέχθηκε από την αλβανική κυβέρνηση, προκειμένου να έρθει στην Αθήνα στις 11-12 Μαΐου ο Έντι Ράμα.

Διαβάστε εδώ: Φρέντης Μπελέρης: Πώς οι δηλώσεις Ράμα έριξαν στο κενό τις εκτιμήσεις της Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου για ρήγμα στις ελληνοαλβανικές σχέσεις

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, σε συνεννόηση με την υφυπουργό, ο Αλβανός πρωθυπουργός θα βρεθεί στην Αθήνα είκοσι μέρες πριν από τις ευρωκάλπες, προκειμένου να πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση για κάτι εκλογές που θα διεξαχθούν στη χώρα του έναν περίπου χρόνο μετά.

Το ταξίδι Μητσοτάκη στη Χειμάρρα

Με αφορμή τις δηλώσεις Ράμα στην αλβανική τηλεόραση, αλλά και την εν Ελλάδι επίσκεψή του, το Big Mouth αναφέρει ότι δεν αποκλείεται ο Μητσοτάκης, μέχρι τις ευρωεκλογές, να μεταβεί στη Χειμάρρα.

Αξιολογώντας τα φρέσκα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, ο πρωθυπουργός καταλαβαίνει ότι η υποψηφιότητα Μπελέρη συνέβαλε προς την κατεύθυνση της συσπείρωσης του δεξιού κοινού.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

Στην Αθήνα ο Ράμα

– Και επειδή η υφυπουργός Παπαδοπούλου έπεσε παταγωδώς έξω στις εκτιμήσεις της, είπε να βρει τον τρόπο για να μετριάσει κάπως τα πράγματα. Κάπως έτσι, σκέφτηκε να αποδεχτεί σχετική πρόταση που δέχθηκε από την αλβανική κυβέρνηση, προκειμένου να έρθει στην Αθήνα (αν δεν κάνω λάθος, στις 11-12 Μαΐου) ο Έντι Ράμα, για να μιλήσει στους εδώ συμπατριώτες του, εν όψει των εκλογών της επόμενης χρονιάς. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε, σε συνεννόηση με την υφυπουργό Εξωτερικών, είκοσι μέρες πριν από τις ευρωεκλογές θα βρεθεί στην Αθήνα ο Αλβανός πρωθυπουργός, προκειμένου να πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση για κάτι εκλογές που θα διεξαχθούν σ’ έναν περίπου χρόνο. Επειδή είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος Μητσοτάκης αγνοεί τη συγκεκριμένη εκδήλωση, στην οποία θα δεσπόζουν οι αλβανικές σημαίες, είμαι σίγουρος ότι σήμερα, που θα το μάθει, θα αποτρέψει να κάνει αυτό το τεράστιο δώρο στον Βελόπουλο και τον Νατσιό της ΝΙΚΗΣ.


Το ταξίδι Μητσοτάκη στη Χειμάρρα

– Με αφορμή τις δηλώσεις Ράμα, αλλά και την εν Ελλάδι επίσκεψή του, κάτι μου λέει, χωρίς να έχω συγκεκριμένη πληροφόρηση, άλλωστε είναι γνωστό πλέον, ότι μ’ έχει «κόψει» μέχρι και ο εκπρόσωπος Μαρινάκης, ότι δεν αποκλείεται να δούμε μέχρι τις ευρωεκλογές τον πρόεδρο Μητσοτάκη να «πετάγεται» μέχρι τη Χειμάρρα. Άλλωστε, αξιολογώντας τα φρέσκα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, καταλαβαίνει ότι η υποψηφιότητα Μπελέρη συνέβαλε προς την κατεύθυνση της συσπείρωσης του δεξιού κοινού. Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει αν ο πρωθυπουργός αποφασίσει να ταξιδέψει μέχρι τη Χειμάρρα. Το ποτάμι της συσπείρωσης θα εξελιχθεί σε χείμαρρο, που θα παρασύρει ακόμη περισσότερο τα ακροδεξιά κομματίδια…