Με αφορμή την υποψηφιότητα του Βασίλη Κασσελάκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, που κερδίζει μέρα με τη μέρα περισσότερο έδαφος, το Big Mouth του powergame.gr αναφέρεται στη σχέση της οικογένειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τους Μητσοτάκηδες.

Ο θείος του Stefanos και πατέρας του υποψήφιου ευρωβουλευτή, Γιάννης Κασσελάκης, ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ, αλλά πάτωσε. Μετέπειτα ο ίδιος διεκδίκησε τον Δήμο Πλατανιά, τον δήμο του χωριού των Κασσελάκηδων, και έχασε από την πρώτη Κυριακή από τον νυν δήμαρχο, Γιάννη Μαλανδράκη.

Για να καταλάβει κάποιος πόσο βαθιά είναι η σχέση της οικογένειας του προέδρου Κασσελάκη με τους Μητσοτάκηδες, αρκεί να επισημανθεί ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διατηρούσε στενή σχέση και με τον εκδότη της ομογενειακής εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας», Αντώνη Διαματάρη, που με τη σειρά του διατηρεί «απόλυτη» σχέση με τους Μητσοτάκηδες.

Εν κατακλείδι, εκεί που ο Μητσοτάκης είχε τον Πολάκη να του φέρνει ψήφους, εσχάτως έχει αποκτήσει και μια ολόκληρη μητσοτακική οικογένεια, που τον βοηθά να παραμείνει όσο θέλει πρωθυπουργός.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Παρακολουθώ με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον την υποψηφιότητα του ξαδέρφου Κασσελάκη (που παρεμπιπτόντως πρώτη η στήλη την είχε αποκαλύψει εδώ και κάτι μήνες) και θυμήθηκα μια ιστορία που μου είχε διηγηθεί σε ανύποπτο χρόνο, πριν από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, η θεία μου από τα Χανιά. «Να ξέρεις ότι οι Κασσελάκηδες ήταν σκληρή μητσοτακική οικογένεια…», μου είπε, όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή του μετέπειτα προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Επικρατείας της Κουμουνδούρου. Την ίδια στιγμή, ο θείος του Stefanos και πατέρας του υποψήφιου ευρωβουλευτή, ο γιατρός Γιάννης Κασσελάκης, ήταν υποψήφιος (και πάτωσε) με τη ΝΔ. Μετά διεκδίκησε τον Δήμο Πλατανιά, τον δήμο του χωριού των Κασσελάκηδων, και έχασε από την πρώτη Κυριακή από τον νυν δήμαρχο, Γιάννη Μαλανδράκη. Για να καταλάβετε πόσο βαθιά είναι η σχέση της οικογένειας του προέδρου Κασσελάκη με τους Μητσοτάκηδες, σπεύδω να επισημάνω ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διατηρούσε (αν δεν διατηρεί ακόμη) στενή σχέση και με τον εκδότη της ομογενειακής εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας», Αντώνη Διαματάρη, που με τη σειρά του διατηρεί «απόλυτη» σχέση με τους Μητσοτάκηδες. Εκεί που ο αρχηγός Κυριάκος είχε τον Πολάκη και του έβαζε πλάτη στα δύσκολα, εσχάτως έχει αποκτήσει και μια ολόκληρη μητσοτακική οικογένεια, που τον βοηθά να παραμείνει όσο θέλει πρωθυπουργός.