Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Αγία Φωτεινή της Νέας Σμύρνης θα βρίσκεται στις 25 Μαΐου η Εύα Καϊλή.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, η απερχόμενη ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα βαφτίσει την κόρη μιας παλιάς δημοτικής συμβούλου επί της δημαρχίας Τζουλάκη, μαζί με την Άρτεμις Καλαντζάκου. Η Ευά Καϊλή διατηρεί διαχρονικά στενή σχέση με τη μητέρα του μωρού.

Επί της ουσίας, αυτή πρόκειται να είναι η πρώτη εν Ελλάδι δημόσια παρουσία της Καϊλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η Εύα Καϊλή σκέφτεται σοβαρά να ασχοληθεί με την επικοινωνία, δημιουργώντας μια δικιά της εταιρεία, που θα δραστηριοποιείται εντός και εκτός συνόρων.


prosklisi_nona


Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Μπορεί η Εύα Καϊλή να μην είναι εκ νέου υποψήφια, ωστόσο, όπως με πληροφόρησε… νυχτερινή πηγή που γυρίζει και μυρίζει, στις 25 Μαΐου θα βρίσκεται στην Αγία Φωτεινή της Νέας Σμύρνης, όπου μαζί με τη φίλη μου Άρτεμις Καλαντζάκου θα είναι νονές. Θα βαφτίσουν την κόρη μιας παλιάς δημοτικής συμβούλου επί της δημαρχίας Τζουλάκη, η οποία μαμά διατηρεί διαχρονικά στενή σχέση με την όμορφη Εύα. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, επί της ουσίας πρόκειται για την πρώτη εν Ελλάδι δημόσια παρουσία της απερχόμενης ευρωβουλευτίνας. Επί τη ευκαιρία, να σας πω ότι η Καϊλή σκέφτεται σοβαρά να ασχοληθεί με την επικοινωνία, δημιουργώντας μια δικιά της εταιρεία, που θα δραστηριοποιείται εντός και εκτός συνόρων.