Την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη και στον ΣΥΡΙΖΑ ως αναλυτή δημοσκοπήσεων «τρόλαρε» ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Κέρκυρα - Τα "βάζει" με Βαρτζόπουλο, Φλέσσα, Ασημακοπούλου και Κυριαζίδη

«Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα. Όταν το ανακοινώσατε, με πήρε η φον ντερ Λάιεν και μου είπε "τι γίνεται εκεί; Έχετε τέτοιες μετακινήσεις;"», είπε χαρακτηριστικά o κ. Μεϊμαράκης, μιλώντας στο Action 24.

«Κοιτάξτε να δείτε, εγώ δεν είμαι απολογητής κανενός. Οποιοσδήποτε κύριος εκπροσωπεί τον εαυτό του και απαντάει», συνέχισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος στην ερώτηση αν η ένταξη Σπηλιωτόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ, σημαίνει αλλαγή πολιτικής από την Κουμουνδούρου, απάντησε «η κεντροδεξιά δεν γίνεται με πρόσωπα αλλά με πολιτικές. Αν εφαρμοστούν πολιτικές, μπορείς να πεις είναι πιο κοινωνική, λαϊκή, αριστερά, δεξιά. Τα πρόσωπα παίζουν κάποιο ρόλο, όχι όμως τόσο σημαντικό».

«Το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει φύγει πολλά χρόνια, έχει προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ από το 2019, όπως και έχουν έρθει πολλοί σε εμάς», κατέληξε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αναφερόμενος στον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0xqheebp229)