Επί χρόνια η επονομαζόμενη και ως «πολιτική πατερίτσα» του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Καραμανλή, Βαγγελης Αντώναρος, μεταξύ των άλλων κάνει καριέρα και ως υβριστής του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη. Προφανώς δυσκολεύεται τόσο ο ίδιος, όσο και η Κατερινα Παπακώστα, να χωνέψουν το γεγονός ότι οδηγήθηκαν στο πολιτικό περιθώριο, με αφορμή τις ύβρεις που εκτόξευαν εναντίον του κ. Γεωργιάδη.

Ο Αντώναρος που μέχρι και την παραμονή των εκλογών εκτιμούσε οτι θα συντριβεί ο Κυριάκος Μητσοτακης, «αποκαλύπτοντας» στοιχεία μυστικών δημοσκοπήσεων, πλέον αναζητά τρόπο να εξέλθει από το απόλυτο πολιτικό περιθώριο στο οποίο έχει περιέλθει. Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζει με συνέπεια να λασπολογεί τον Αδωνη Γεωργιάδη, προσδοκώντας ότι θα ασχοληθεί κανείς σοβαρά μαζί του. Και ω του θαύματος σήμερα -προφανώς δεν είχε κάτι άλλο να κανει- ο υπουργός Ανάπτυξης αποφάσισε ανήμερα της Κυριακής των Βαιων να ξεφτιλίσει και μάλιστα με πανηγυρικό τρόπο τον ανύπαρκτο πολιτικά Αντώναρο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή και να δούμε πως εξελίχθηκε η κόντρα. «Αυτος ο...κύριος εξακολουθει να είναι υπουργος της κυβερνησης Μητσοτακη. Ευτυχώς! Γιατι θα εξακολουθησει να εκθετει τη κυβερνηση και να αυτοεκτίθεται!» ήταν το αρχικό σχόλιο του στενού συνομιλητή του Νίκου Παππά, Βαγγέλη Αντωναρου στον προσωπικό του λογαριασμό στον Twitter, ο οποίος αποτελεί φιλόξενο χώρο για τα επιφανή troll του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κύριε Αντώναρε ήρθε η ώρα να σας πω δημοσίως μία αλήθεια. Έχετε προβλέψει κατά καιρούς, ότι θα πάω φυλακή (λόγω Novartis), ότι θα με διώξει ο Μητσοτάκης, ότι θα χάσουμε τις εκλογές, ότι η διαφορά θα είναι ελάχιστη κλπ κάποια στιγμή για την αξιοπρέπεια σας θα πρέπει να ξεπεράσετε» απάντησε ο Αδωνης Γεωργιάδης, αφήνοντας με ανοικτό το στόμα τον λασπολόγο του.

«Δεν κανω διαλογο με ακροδεξιούς! Συνεχιστε με χαρα και χαμόγελο να λετε όσα λετε κι αφιστε την προάσπιση της αξιοπρεπειας μου σε μένα!» αρκέστηκε να ψελίσει ο κ. Αντώναρος, που προφανώς δεν ανέμενε το διαδικτυακό ξεβράκωμα από τον υπουργό Ανάπτυξης.

«Μήν ταράζεστε κάνετε και ορθογραφικά λάθη, είναι κρίμα για σας...Εγώ σας μίλησα με σεβασμό λόγω της ιστορίας και της ηλικίας σας. Είναι κρίμα να σας κοροϊδεύουν τόσοι. Ξεπεράστε τον φθόνο σας για μένα, στενοχωριέμαι να γίνεστε έτσι. Χρόνια πολλά για την ημέρα.» ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης, εντοπίζονται ακόμη και ορθογραφικά λάθη στην ανάρτηση του πανικόβλητου υβριστή του.

Μάλιστα ο αθεόφοβος Αδωνης, ολοκλήρωσε το ξεφτίλισμα του Αντώναρου (ήταν σαν να κλέβει εκκλησια τώρα που είναι και άδειες απο κόσμο), θυμίζοντας πόσο ανύπαρκτος υπήρξε στην πολιτική του διαδρομή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Καραμανλή «το γεγονός της ζήλιας και του συμπλέγματος κατωτερότητας προς εμένα. Καταλαβαίνω ότι το ότι κατεβήκαμε μαζί στις εκλογές του 2012, εγώ από τον ΛΑόΣ και εσείς ως πρώην Κυβερνητικός εκπρόσωπος και Υπουργός της Κυβερνήσεως του Κώστα Καραμανλή και ότι εγώ εξελέγην και εσείς όχι».



Υ.Γ.: Ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι το Ηλεκτρονικό Έγκλημα, αναζητά τον υπουργό Ανάπτυξης, αφού του έχει ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη, περί διαδικτυακής ασέλγειας, πάνω σε νεκρό πολιτικά πρόσωπο.