Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στις ψήφους των Σπαρτιατών.

«Δεν μας θέλουν και δεν τους θέλουμε. Από την άλλη, ανθρώπους που παρασύρθηκαν και τους στήριξαν, δεν θα τους χαρακτηρίσω», πρόσθεσε.

*Διαβάστε εδώ: Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είπε ή όχι στον Αχιλλέα Μπέο "γεια σου κούκλε";

Σε ερώτηση σχετική με τον Κυριάκο Βελόπουλο, η κ. Κωνσταντοπούλου επισήμανε ότι «η πίστη του καθενός είναι απαραβίαστο και ιερό, κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει στον άλλο πώς θα εκδηλώσει ή θα ασκήσει την πίστη του».

«Εμένα δεν με απειλεί κανείς να μην πάω στην εκκλησία, δεν έχει καμία σχέση η αγάπη του Χριστού με το μίσος που κηρύττουν αυτοί», συμπλήρωσε.

Ακόμα, ανέφερε πως στη Βουλή δεν έχει θέση η βία, σωματική ή λεκτική, συμπεριφορές ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ή εκδηλώσεις ομοφοβίας ή ρατσισμού.

Σε ερώτηση πού θέτει τον πήχη του κόμματός της στις ευρωεκλογές, απάντησε «κοιτάμε τον ουρανό».

Εκτίμησε πως η Ν.Δ. θα έχει κατάρρευση, καθώς κινήθηκε με μεγάλη αλαζονεία.

Όσον αφορά τον Αχιλλέα Μπέο, είπε ότι έχει κάνει τον Βόλο Gotham City και ελέγχει τους δικαστές που λειτουργούν ως σωματοφύλακές του, αντί να κάνουν τη δουλειά τους.

H Ζωή Κωνσταντοπούλου στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή              26-04-24