Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν Νόβακ Τζόκοβιτς και Γκόραν Ιβανίσεβιτς! Ο κορυφαίος τενίστας αποκάλυψε μέσω ανάρτησης του στα social media τη λήξη της συνεργασίας του με τον Κροάτη προπονητή ο οποίος αποχωρεί από το πλευρό του Σέρβου μετά από έξι χρόνια και έχοντας κατακτήσει μαζί του τα 12 από τα 24 Grand Slam της καριέρας του.

Τίτλοι τέλους του Τζόκοβιτς με τον προπονητή του μετά από έξι χρόνια και 12 Grand Slam

Χωρίς τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς θα πορευτεί από εδώ και στο εξής ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας αποκάλυψε μέσω μιας ξεχωριστής ανάρτησης του στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media το "διαζύγιο" με τον μέχρι πρότινος προπονητή του με τον οποίο τερμάτισε τη συνεργασία σου έπειτα από έξι χρόνια και 12 Grand Slam από τα 24 που έχει κατακτήσει συνολικά. Η απόφαση αυτή έρχεται λίγο μετά τον αποκλεισμό του από τα ημιτελικά του Australian Open και τον τρίτο γύρο του Indian Wells που ο Τζόκοβιτς αποκλείστηκε από τον 20χρονο Λούκα Νάρντι.



"Θυμάμαι καθαρά τη στιγμή που κάλεσα τον Γκόραν να γίνει μέλος της ομάδας μου. Ήταν πίσω στο 2018, και η Marian και εγώ θέλαμε να καινοτομήσουμε και να φέρουμε λίγη μαγεία στο σερβίς στο δίδυμό μας. Στην πραγματικότητα, δεν φέραμε μόνο σερβίς, αλλά και πολύ γέλιο, διασκέδαση, νούμερο 1 κατατάξεις στο τέλος του έτους, επιτεύγματα που έσπασαν ρεκόρ και 12 ακόμα Grand Slam (και μερικούς τελικούς) από τότε. Ο Γκόραν και εγώ αποφασίσαμε να σταματήσουμε να δουλεύουμε μαζί πριν από λίγες ημέρες. Η χημεία μας στο γήπεδο είχε τα σκαμπανεβάσματά της, αλλά η φιλία μας ήταν πάντα ακλόνητη. Στην πραγματικότητα, είμαι περήφανος να πω (δεν είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι) ότι εκτός από το να κερδίζουμε μαζί τουρνουά, είχαμε και μια παράλληλη μάχη στο Παρτσίσι που συνεχιζόταν... για πολλά χρόνια. Και - αυτό το τουρνουά δεν σταμάτησε ποτέ για εμάς. Šefinjo, ευχαριστώ για όλα φίλε μου. Σε αγαπώ πολύ", ανέφερε στην ανάρτηση του ο Τζόκοβιτς.