Η 2η αγωνιστική των playoffs και των playouts της Super League βρίσκεται προ των πυλών και η ΚΕΔ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις. Ο Ματσέι Γιούγκ που ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, ορίστηκε στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena ενώ ο δεύτερης κατηγορίας, Μίκελ Ρέντερ ορίστηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα "σφυρίξει" αγώνα ελληνικύ πρωταθλήματος.

Super League διαιτητές: O Σλοβένος Γιούγκ στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, ο... πρωτάρης Ρέντερ στη Λεωφόρο

Ο... γνώριμος Ματσέι Γιούγκ ορίστηκε από την UEFA στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena. O Σλοβένος ρέφερι έχει παρελθόν σε επίπεδο Super League καθώς και σε ευρωπαϊκά ματς ελληνικών ομάδωνΣυγκεκριμένα "σφύριξε" τη φετινή χρονιά τα ΑΕΚ-Άγιαξ (1-1) και Γουέστ Χαμ-Ολυμπιακός (1-0), σφύριξε στο ΑΕΚ-Άρης για το Κύπελλο (0-0) ενώ παλιότερα είχε οριστεί ξανά σε ΑΕΚ-Ολυμπιακός και συγκεκριμένα το 2020 στο 0-0.

Το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Δανός Μίκελ Ρέντερ ο οποίος ανήκει στην δεύτερη κατηγορία της UEFA και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα "σφυρίξει" αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος ενώ αξίζει να τονιστεί ότι δεν έχει βρεθεί ποτέ στον δρόμο ελληνικής ομάδας.

Από κει και πέρα, ο Περράκης θα διευθύνει το Άρης-Λαμία ενώ στο κρίσιμο παιχνίδι των playouts μεταξύ του Βόλου και της Κηφισιάς διαιτητής θα είναι ο Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών:

Σάββατο, 30/3

15:00 Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης: Τσέτσιλας (Κόλλιας, Αρμακόλας, 4ος Τσιάρας, VAR: Γκάμαρης, Σινιοράκης)

17:30 Βόλος-Κηφισιά: Παπαδόπουλος (Κωσταράς, Δημητριάδης, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Φωτιάς, Μεϊντάνας)

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός: Κουμπαράκης (Απτόσογλου, Πάτρας, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Χρ.Βεργέτης, Καραγκιζόπουλος)

20:00 ΟΦΗ-Ατρόμητος: Ζαμπαλάς (Τριανταφύλλου, Χριστοδούλου, 4ος Βάτσιος, VAR: Παπαπέτρου, Σαμοΐλης)

Κυριακή, 31/3

18:00 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ρέντερ (Ντενίζ, Γιάκομπ, 4ος Ευαγγέλου, VAR: Χάνσεν, Νικολακάκης)

20:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Γιουγκ (Ζούνιτς, Βιντάλι, 4ος Μανούχος, VAR: Καϊτάζοβιτς, Μπουξμπάουμ)

20:30 Άρης-Λαμία: Περράκης (Χριστάκογλου, Κομισοπούλου, 4ος Πουλικίδης, VAR: Σιδηρόπουλος, Κωνσταντίνου)