Με τους κυριαρχικούς Μπόστον Σέλτικς να μετατρέπουν από νωρίς σε περίπατο την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του απόλυτου πλεονεκτήματος έδρας στα playoffs του NBA υπήρχε ένα ερώτημα κατά πόσο θα μπορούσε να βρεθεί ομάδα να τους απειλήσει στο δρόμο προς την κατάκτηση του δαχτυλιδιού.

Οι Ατλάντα Χοκς όχι μόνο πιστοποίησαν ότι οι Σέλτικς δεν είναι ανίκητοι, αλλά έδειξαν στους υπόλοιπους “μνηστήρες” του στέμματος πως μπορούν να ρίξουν στο καναβάτσο την παρέα του Τέιτουμ και του Χόλιντεϊ σε διαδοχικά παιχνίδια!

Το απίθανο buzzer του Μάρεϊ που "σκότωσε" τους Σέλτικς

Τα “γεράκια” έγιναν η πρώτη ομάδα στη φετινή σεζόν του ΝΒΑ που υποχρέωσαν σε δεύτερη διαδοχική ήττα τη Βοστώνη και μάλιστα μέσα σε διάστημα τριών ημερών! Μετά τον απίθανο θρίαμβο τους με… ανατροπή από το -30 τα ξημερώματα της Τρίτης, οι Χοκς πήραν νέα απίθανη νίκη επί των πρωτοπόρων με 123-122 στην παράταση με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να κρίνει το παιχνίδι με καλάθι… ένα δέκατο πριν τη λήξη του!

Dejounte Murray's GAME-WINNER Sends Atlanta Into A FRENZY! 🚨 | March 28, 2024



Ο Μάρεϊ ήταν συγκλονιστικός καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και την ολοκλήρωσε με 44 πόντους… στέλνοντας μήνυμα στους Σέλτικς και ενόψει playoffs. Κι αυτό γιατί η Ατλάντα ανήκει στην κατηγορία των ομάδων που “φλερτάρουν” έντονα με την 8η θέση της βαθμολογίας, και αν τερματίσουν εκεί μετά την ολοκλήρωση του play in tournament, αυτομάτως θα αντιμετωπίσουν τη Βοστώνη στον πρώτο γύρο των playoffs!

Dejounte Murray Hits GAME-WINNER In CAREER-HIGH Performance! 👏 | March 28, 2024