Ο Φώτης Ιωαννίδης ξέσπασε μέσω του προφίλ του στο instagram όσον αφορά ορισμένους που θέλησαν να τον «μπλέξουν» με την υπόθεση ντόπινγκ και την Εθνική Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για θετικό δείγμα διεθνούς ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα για ένα δείγμα απίο τους συνολικά 10 ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, οι οποίοι ελέγχθηκαν από την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η UEFA.

Βέβαια η ΕΠΟ είχε συνομιλία με την UEFA, η οποία της ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει υπόθεση ντόπινγκ που να αφορά την Εθνική Ελλάδας. Κι έτσι ο... συναγερμός έληξε.

Ύστερα από όλο αυτό Φώτης Ιωαννίδης έστειλε το μήνυμά του σχετικά με διάφορα σενάρια που αναπτύχθηκαν γύρω από το όνομά του.

«Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου", έγραψε σχετικά ο Φώτης Ιωαννίδης στο προφίλ του στο instagram.