Το επίπεδο αλλάζει και η επανάσταση του μπάσκετ είναι εδώ! Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η FIBA που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Glass Floor στπ Final Four του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι από τις 26 έως τις 28 Απριλίου και θα έχουμε και ελληνική εκπροσώπηση με τη συμμετοχή του Περιστερίου, ενώ οι άλλες τρεις "μονομάχοι" θα είναι η Τενερίφη, η Μούρθια και η Μάλαγα. Όχι μόνο οι παίκτες αλλά και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια διαφορετική και ξεχωριστή για τα δεδομένα εμπειρία που εκτοξεύει το αθλητικό επίπεδο! Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ματς μιας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα διεξαχθούν σε Glass Floor.

Το απίστευτο Glass Floor στο οποίο θα γίνει το Final Four του Basketball Champions League

Ήρθε η ώρα να... συστηθεί και στο Basketball Champions League το γυάλινο δάπεδο. Το περίφημο Glass Floor που εντυπωσιάζει και "κλέβει" τις εντυπώσεις θα φιλοξενήσει το Final Four του Basketball Champions League στο Βελιγράδι (26-28/04), με το Περιστέρι και τον Βασίλη Σπανούλη να είναι ανάμεσα στους... τυχερούς που θα βιώσουν αυτή την απίστευτη μπασκετική ευκαιρία με τη συμμετοχή τους.

Glass floor premier at the FIBA U19 Women's Basketball World Cup 2023 in Madrid


Για πρώτη φορά το γυάλινο δάπεδο χρησιμοποιήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών U19, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ματς μιας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα διεξαχθούν σε Glass Floor. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει στο φετινό NBA All Star Game στην Ιντιάνα, όπου το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό και άπαντες ξετρελάθηκαν! Φυσικά, το δάπεδο θα είναι πολύ διαφορετικό, δεν θα υπάρχουν διαφημιστικά αυτοκόλλητα, κάτι που έχει προκαλέσει τραυματισμούς στο παρελθόν.