Μπάγερν και Λίβερπουλ ψάχνουν τον προπονητή που θα τους οδηγήσει στην επόμενη μέρα. Δύο από τους μεγαλύτερους συλλόγους του πλανήτη, δεν μπορούν να βρουν τον άνθρωπο που θα αναλάβει την επόμενη μέρα τους. Μεγάλο δέλεαρ αλλά και μεγάλες ευθύνες οι συγκεκριμένες θέσεις. Ειδικά για τη Λίβερπουλ, δεν είναι δα και εύκολο να αντικαταστήσεις έναν εκ των πιο επιτυχημένων προπονητών στην ιστορία του συλλόγου ενώ ακόμη και στην Μπάγερν, τα πράγματα είναι και εκεί δύσκολα καθώς η πίεση του αποτελέσματος είναι τεράστια.

Μπάγερν: Χυλόπιτα από Τσάμπι Αλόνσο, Νάγκελσμαν και πλέον Ουνάι Έμερι!

Δεν είναι κρυφό ότι η Μπάγερν σαν φιλοσοφία, ότι δεν μπορεί να κερδίσει εντός συνόρων, το... αγοράζει! Έτσι είχε κάνει με Γκέτσε και Λεβαντόφσκι την προηγούμενη φορά που έχασε το πρωτάθλημα στην Bundesliga, έτσι πήγε να κάνει και τώρα με τον Τσάμπι Αλόνσο. Ο Ισπανός όμως έμεινε πιστός στο πρότζεκτ της Λεβερκούζεν με στόχο να τους ξαναπάρει το πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν.

Ένας από τους προπονητές που ακούστηκαν για την Μπάγερν μετά τη "χυλόπιτα" του Αλόνσο, ήταν ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ειρωνικό, καθώς για ανεξήγητο λόγο έφυγε "κυνηγημένος" την περασμένη σεζόν. Τελικά, η αξιοπρέπεια του νεαρού κόουτς μίλησε και έτσι ήρθε η ανανέωση της συνεργασίας του με την εθνική Γερμανίας μέχρι το 2026.

Δεύτερος που εμφανίστηκε στην κορυφή της λίστας, ο Ουνάι Έμερι. Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά με την Άστον Βίλα, ο Έμερι όχι απλά δεν έψαξε κάτι "καλύτερο", αλλά ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μπέρμιγχαμ ώστε να την οδηγήσει στο UEFA Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και η ομάδα του πάρει την τέταρτη θέση στην Premier League.

Λίβερπουλ: Ο Αμορίμ το σκέφτεται ακόμη, μίλησε μέχρι και με τη Γουέστ Χαμ

Στο "Άνφιλντ" ο λόγος που δεν βρίσκεται ακόμη ο άνθρωπος που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας, είναι λίγο πιο σύνθετος. Και αυτό γιατί το βάρος της κληρονομιάς του Γιούργκεν Κλοπ είναι βαρύ και ασήκωτο. Είναι εμφανές ότι στο Άνφιλντ έχουν κυκλώσει το όνομα του Ρούμπεν Αμορίμ για τη διαδοχή του "Normal One". Παρ' όλα αυτά ο Πορτογάλος το σκέφτεται.

Ο Αμορίμ αρχικά έχει δηλώσει πως δεν έχει κλείσει η πόρτα της παραμονής στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες βγήκε στη φόρα πληροφορία που τον ήθελε να ταξιδεύει στο Λονδίνο προκειμένου να μιλήσει με τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ που ψάχνονται να απομακρύνουν τον Ντέιβιντ Μόγες θέλοντας κάτι πιο σύγχρονο και μοντέρνο στον πάγκο τους.

Ο Πορτογάλος δεν πείστηκε από τα "Σφυριά", όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα κάτσει στον πάγκο της Λίβερπουλ. Οι "Κόκκινοι" του έχουν παρουσιάσει το όραμά τους και οι δύο πλευρές έχουν παγώσει για την ώρα τις συζητήσεις τους. Οπότε η αγωνία των "Κόκκινων" συνεχίζεται.

Μοιάζει βέβαια αρκετά δύσκολο από την επιλογή Αμορίμ η Λίβερπουλ να καταλήξει στον... Νίκο Κόβατς. Καλός και άγιος ο Κροάτης, αλλά δεν έχει επιδείξει κάποιο έργο που να εμπνέει σιγουριά για την δύσκολη επόμενη μέρα στο Άνφιλντ.