Η Παρτίζαν ανακοίνωσε την παραμονή του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον πάγκο της έως το καλοκαίρι του 2026. Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και ο "Ζοτς" θα συνεχίσει στην ομάδα που ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του. 

Η προηγούμενη τριετία δεν ήταν εύκολη για τον Ομπράντοβιτς. Η αποτυχία της Παρτίζαν να κατακτήσει το Eurocup το 2022 δεν της στέρησε τη Euroleague, για την οποία πήρε wild card. Οι "γκρομπάρι" έκαναν εντύπωση στην περυσινή διοργάνωση και βρέθηκαν ένα βήμα πριν το Final 4. Ωστόσο, ο καβγάς που έπιασε ο Κέβιν Πάντερ με τον Σέρχιο Γιουλ και οι τιμωρίες τόσο στον υπαίτιο όσο και στους συμπαίκτες του, που συμμετείχαν στη γενική σύρραξη, έφεραν αρνητικό αποτέλεσμα. 

Η Ρεάλ, που έχασε τα πρώτα δύο παιχνίδια της στη Μαδρίτη, νίκησε στο Βελιγράδι δις και πέρασε στον πέμπτο προημιτελικό. Η "βασίλισσα", άλλωστε, κατέκτησε το τρόπαιο στο τέλος. 

Παρτίζαν: Η επιστροφή ύστερα από 28 χρόνια

Ο Ομπράντοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Παρτίζαν το 1991. Μάλιστα, με την αγαστή βοήθεια των αείμνηστων Αλεξάντερ Νίκολιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς, οδήγησε μία ομάδα που έδωσε όλα τα παιχνίδια της στη Φουενλαμπράδα της Ισπανίας στην κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1992, με το νικητήριο τρίποντο του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς στον τελικό με την Μπανταλόνα. Ο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στη Σερβία ύστερα από 28 χρόνια και αφού κατέκτησε άλλες οκτώ Euroleague. Μία με την Μπανταλόνα, μία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πέντε με τον Παναθηναϊκό και μία, τελευταία, με τη Φενέρμπαχτσε, το μακρινό, πια, 2017. 

Θέληση του Ομπράντοβιτς ήταν να παραμείνει στον πάγκο της Παρτίζαν. Το Σάββατο, 27 Απριλίου, η συμφωνία έγινε επίσημη και ο 64χρονος Σέρβος δήλωσε: "Αυτή η συμφωνία ήταν κοινή επιθυμία. Όπως πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο. Αυτό είναι ένα κλαμπ που νιώθω, αυτό είναι ένα κλαμπ που αγαπώ και μπορώ μόνω μόνο να επαναλάβω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω να δουλεύω στην Παρτίζαν".