Περιττό να ειπωθεί το κεφαλαιώδες της παρουσίας του Σέιν Λάρκιν στην Αναντολού Εφές, με την οποία κατέκτησε τη Euroleague το 2021 και το 2022. Στο σύλλογο λατρεύουν τον Αμερικανό και δεν θέλουν να φύγει, ως εκ τούτου όταν ισπανικό Μέσο δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ στο οποίο αναφερόταν ότι ο 32χρονος γκαρντ απέρριψε πρόταση 11,5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Φενέρμπαχτσε για συμβόλαιο τριών χρόνων προκειμένου να μείνει στην Εφές με 10,5 εκατομμύρια ευρώ για το ίδιο διάστημα, δεν υπήρχε η αίσθηση του εντελούς παραλόγου. 

Euroleague: Το απέρριψε ο... Λάρκιν 

Οι Τούρκοι αναπαρήγαγαν το δημοσίευμα και μια έκπληξη περίμενε το λογαριασμό Spor Arena, που ανέφερε την είδηση του Encestado. Ο ίδιος ο Λάρκιν σχολίασε κάτω από το δημοσίευμα και δεν γινόταν να είναι πιο σαφής. Ο περιφερειακός που είχε ανά μέσο όρο στη φετινή Euroleague 16,8 πόντους, 5,1 ασίστ, 2,8 ριμπάουντ και 1,1 κλέψιμο ανά 31'28" μέσο όρο σε 33 παιχνίδια, διέψευσε την είδηση με τρεις λέξεις: "Λάθος... Ψεύτικη είδηση".



Ο Λάρκιν, με αυτόν τον τρόπο, έδειξε ότι δεν έχει υπάρξει θετική εξέλιξη στο ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του, ενώ προειδοποιεί την Εφές, τη φανέλα της οποίας φορά από το 2018, να μην εφησυχάζει, αφού νιώθει... ελεύθερος στην τοποθεσία Κωνσταντινούπολη. Η Ελλάδα, πάντως, είναι δίπλα, όπως και ο φίλος του, Έργκιν Αταμάν, που θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό αν, όπως ο ίδιος είπε, φτάσει στο Final 4.